[ZG] Krenite u borbu protiv kilograma! Paketi udarnih tretmana mršavljenja u La Camilla Centru uz izbor lipolasera, radiofrekvencije, limfne drenaže, anticelulitne masaže...uz do 62% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uspiješno se riješite viška kilograma i smanjite vidljivost celulita uz bogate pakete tretmana! Svi tretmani se moraju iskoristiti do 14.11.2020.

Odaberite jedan od ponuđenih paketa udarnih tretmana mršavljenja:

• Opcija 1) 12x lipolasera 15 min ili 6 lipolasera 30 min

• Opcija 2) 6x radiofrekvecija tijela u 3 dolazaka 30 min ili 6 dolazaka po 15 min

• Opcija 3) 5x limfna drenaža 30 min + četvreroručna anticelulitna masaža

LIPOLASER  je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!
Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulaciju i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. 


LIMFNA DRENAŽA radi na principu pokretanja limfe u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.