[SAMO ZA ŽENE] Program skrojen po mjeri svake žene - "Žena sa stavom"! Life Progress Company i Crno Jaje u misiji poticanja samopouzdanja, snage i ciljeva žena u 7-dnevnom programu u pola cijene!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Program traje od ponedjeljka do nedjelje te kombinira grupni i individualni rad. Kupon se može iskoristiti do 31.10.2020.

Nauči kako staviti sebe na prvo mjesto!

Želiš poštovanje? Želiš da te se tretira onako kako zaslužuješ? Želiš biti neustrašiva i u miru sa sobom? Prijavi se!

Program: ponedjeljkom / četvrtkom / nedjeljom - grupni rad u trajanju 2 sata, a utorkom / srijedom / petkom / subotom - individualan rad u trajanju 1 sata. Maksimalan broj grupe je 7 žena.


Kako je nastao program "Žena sa stavom"?

Ja sam Mihaela Belić i radim sa ženama već godinama. Osim što sam gledala žene u svojoj okolini, u svojoj obitelji i na poslu, te u mom privatnom poslovanju kada sam zakoračila u poslovne vode - počela sam uočavati obrazac koje sve žene imaju. Ja to nazivam "Prokletstvom žene": biti svima sve, sve druge stavljati ispred sebe, a sebe na zadnje mjesto, udovoljavati svima, samo sebi ne ... Zvuči poznato?

U daljnjem radu sa ženama zaključila sam kako nije dovoljno samo savjetovati, nego je potreban dubinski energetski rad kako bi pročistile uvjerenja koja su nam usađena od malih nogu, a sažeta su u jednu rečenicu: "Moraš biti dobra djevojčica". Kako odrastamo, mi taj obrazac zadržavamo i postajemo "dobre žene", one od kojih se očekuju da daju sve, a budu zahvalne za ništa.


Ako se prepoznaješ, uključi se u program i naučit ću te alate koji će ti pomoći da izgradiš stav samopouzdane žene koja voli sebe i uživa poštovanje svih - bilo obitelji, prijatelja, muževa ili partnera.

Uz bogato znanje i iskustvo u radu sa ženama, pomoći ću ti da izađeš iz začaranog kruga i dati ti sve alate koje sam i ja sama stekla kroz niz seminara i edukacija te certifikata, poput tehnike mindfulnessa, Mastermind programa, edukacija o samopomoći, certifikate Akademije Inge Rock i ine... te energetskog rada poput DOP metode iz Centra Svijesti i brojnih metoda meditacija, od kojih i sama kreiram svoje snimane meditacije.

Moje najveće iskustvo nalazi se upravo u radu sa ženama koje su nezadovoljne partnerskim odnosima i vlastitim životom, uključujući žene koje ne dobivaju poštovanje od strane svojih partnera, i općenito muškaraca. Iz tog razloga sam odlučila pokrenuti program koji će dati ženama snagu i alate kako bi vratile samopouzdanje i možda po prvi put u životu, bile tretirane kako zaslužuju.


Kroz rad sa ženama, kroz njihove priče i živote, shvatila sam kako sve imaju isti problem: ULOGA SUPER ŽENE! Sve vi divne žene, majke, kraljice - borite se sa svojom okolinom koja od vas očekuje nemoguće - preuzimate sve obveze na sebe, pretrpane ste poslom i tuđim zahtjevima, suočavate se sa svakodnevnim kritikama i u vašim odnosima svi očekuju da VI budete ta koja će se prilagođavati i uvijek smirivati situaciju te povlađivati drugima.