[ZG/ RI] Mini paket mršavljenja za veliki efekt! U samo 1 dolasku uz pomoć LIPO LASERA i PRESOTERAPIJE u Laser Centru Trinity sagorite masne stanice i izgubite centimentre, samo 99 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo do 14.11.20.!

LIPO LASER:
Laser funkcionira po principu niske frekvencije i ne proizvodi toplinu tkivu samog tijela. Potpuno bezbolan tretman koji na ne neinvazivan način stvara efekt sličan liposukciji. Višak masnoća napušta tijelo kroz probavni sustav i tako se organizam oslobađa od viška masnoća.
Laserske zrake rastapaju masti u stanicama, a istovremeno se ne ostećuje. 

PRESOTERAPIJA (LIMFNA DRENAŽA):
Limfna drenaža je postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.Smisao presoterapije je u tome da se potakne funkcija limfnog sustava, pa se na taj način brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i sva suvišna tekućina. Zahvaljujući tretmanu ući ćete u stanje relaksiranosti, nestat će natečenost i bol, ukoliko su postojali.

Adresa korištenja kupona: Centar Trinity - Zagreb - Berislavićeva 16; Rijeka - Adamićeva 24/1. Radno vrijeme: pon-pet 9-20h, sub 9-16h.

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb), 098/933-0992 (Rijeka), uz KOD i ID kupona po primitku.