Slikovita Jesen u Podstrani na 2 dana/ 1 noćenje ili 3 dana/ 2 noćenja u Deapandansama Gala 4* s doručkom uz korištenje saune, sve za 2 osobe i od samo 579 kn! Dijete do 2 g. GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se svim jesenskim radostima šetnje na plažama i očaravajućim pogledom na morsku pučinu! Kupon vrijedi do 31.10.20.

Hotel San Antonio smješten je u Podstrani na bijeloj šljunčanoj plaži nadomak središta grada Splita i UNESCO-ve zaštićene antičke rimske Dioklecijanove palce.
Zahvaljujući izuzetnom položaju, Hotel San Antonio idealan je za obiteljski odmor u mirnom okruženju, opuštanju i zabavi na plaži i olakšanju stresa. 


Depandansa Gala - CLASSIC SOBE
Prostrane i udobne sobe smještene u depandansi ˝Gala˝ su klasične dvokrevetne, veličine 20m2, sa tušem. Sve sobe imaju privatni balkon, neke sobe imaju djelomični pogled na more
Sobe su opremljene klima uređajem, elektroničkim zaključavanjem vrata, izravnom telefonskom linijom, sušilom za kosu, LCD TV-om, brzi internet vezu, sefom, ogrtačem i papučama, radnim stolom i mini barom kako bi vaš boravak bio što udobniji.
Trokrevetne i četveronožne klasične sobe imaju udobne fotelje i sofe koji se mogu koristiti kao pomoćni krevet.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: besplatno korištenje saune, besplatan parking, besplatan WIFI internet.

RESTORAN LA CARTE
Restoran se nalazi u prizemlju glavne zgrade hotela; uz plažu i idealno je mjesto za provesti ugodne večeri, steći nova poznanstva i uživati ​​u širokom izboru domaćih i međunarodnih jela.
Prepustite se rukama našeg stručnog osoblja u ugodnoj atmosferi restorana s prekrasnom ljetnom terasom i pogledom na more.

Usluge u slobodno vrijeme
Uz niz vrhunskih sadržaja poput plaže, bazena, fitness centra i saune, Hotel San Antonio nudi i prikladno parkiralište na licu mjesta, besplatno i bilijar.
Usluge uključuju: pristup privatnoj šljunčanoj plaži; parkiralište za automobile (besplatno); fitness centar; unutarnji bazen; finska sauna; biljar soba; ležaljke za plažu. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


PLAŽA BAR
Fantastična lokacija uz više, valovi, romantični zalasci sunca, najkvalitetnija hrvatska vina, ukusna hrana, s naglaskom na prirodne sastojke, samo neki od čimbenika koji će pridonijeti ugodnoj atmosferi tijekom vaše boravke.


Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na mario.cveljo@hotel-sanantonio.com! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail mario.cveljo@hotel-sanantonio.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.