[NOVO] Fantastična ideja za kraj ljeta! Elegantna relaksacija u Rubin Sunny Hotelu by Valamar u Poreču na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe uz bazen i samo 828 kn!

77 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel za opuštanje i romantiku u Poreču! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin do 01.10.20.!

Rubin Sunny Hotel by Valamar 
Fini detalji poput kreveta s baldahinom u sobi, vodene masaže u vanjskom bazenu i terase buffet restorana s pogledom na zalazak sunca čine Rubin Sunny Hotel by Valamar u Poreču vašim idealnim romantičnim utočištem. 

Okružen mirisnim mediteranskim raslinjem blizu prirodne plaže Brulo s hladovinom borova i na samo deset minuta ugodne šetnje od starog grada Poreča, ovaj hotel će vam omogućiti istraživanje znamenitosti, vrhunske gurmanske doživljaje u buffet restoranu i svu radost opuštanja pored mora i bazena.

Osim sjajnih sadržaja Rubin Sunny Hotela by Valamar, imat ćete na raspolaganju i vrhunski wellness centar u susjednom Valamar Diamant Hotelu.

BAZENI

Sunčajte se na ležaljci na elegantnom vanjskom bazenu hotela okruženom zelenilom, a zatim se prepustite vodenoj masaži u bazenu. Ne propustite isprobati i unutarnji bazen s efektima protustrujnog plivanja, gejzirima i vodopadima. Bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

SUPERIOR SOBA

Veličine 19 m2, kapaciteta max. 2 osobe, sadržava: balkon/ pogled na park, odvojeni kreveti, kupaonica s kadom, klimatizaciju.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

#BeachHolidays su najbolje rješenje nakon #stayathome. Sunny by Valamar nudi savršenu kulisu za bezbrižni ljetni odmor. U 2020. godini osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. Boravak na suncu i u moru je najbolji način da "napunite baterije" ovog ljeta!

VIŠE PROSTORA ZA VAS - svi naši hoteli i resorti smanjili su kapacitete za 20%

RESTORAN PO VAŠOJ MJERI - u hotelskom restoranu večera je organizirana u dva termina kako bi vam osigurali više komfora i sigurnosti

V HEALTH & SAFETY program vam garantira visoke zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde te unaprijeđene protokole čišćenja

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.