Premium lokacija za vaš odmor - Hotel St Hildegard na samoj plaži u Ruskamenu u Omišu poziva Vas na 3 dana i 2 noćenja u delux sobi s doručkom i 1x večerom za 2 osobe i samo 1090 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kraj ljeta dočekajte na premium lokaciji novootvorenog hotela St Hildegard koji je svoja vrata po prvi puta otvorio u kolovozu ove godine! Kupon vrijedi do 15.10.2020.

HOTEL ST HILDEGARD

Načinom izgradnje i opremom prilagođen je i opremljen za rad tijekom cijele godine. Nenametljiva elegancija modernog dizajna samo je jedna od odlika cjelokupnog interijera i eksterijera.

U ponudi je uključeno i korištenje hotelskog bazena i parkinga!

Moderno opremljene sobe s tušem, klima uređajem, mini barom, LCD TV, Wi-Fi, prozori i balkoni panoramskog pogleda, namještaj visoke kvalitete i udobnosti, te apartmani modernog dizajna i pogleda na more nude čisti luksuz, neusporedivu udobnost i izvanrednu dostupnost povijesnim sadržajima grada Omiša, obližnjim znamenitostima grada Splita, 50 km udaljen konjički klub za ljubitelje rekreacijskog/terapijskog jahanja, rafting na Cetini i sl...

Šef kuhinje osigurat će autentičnu mediteransku kuhinju i dalmatinske specijalitete, a raznolika ponuda domaćih vina s područja Dalmacije zadovoljit će i najizbirljivije uz posebno gastronomsko iskustvo birajući između ribljeg, mesnog ili vegetarijanskog menija.

Dopustite da vas impresionira još neOotvorena bajka hotela Hildegard koji će vam omogućiti romantičan bijeg od svakodnevnice i ulazak u oazu mira i tišine, mirisa mora uz potpun doživljaj obiteljskog odmora.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s Hotelom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije, na e-mail info@hotelhildegard.eu!