Probudite dijete u sebi uz adrenalinsko ludilo u Igralištu Petek u Ivanić Gradu! Ludi dan provedite vozeći quadove, kupajući se u bazenu Hotela Sport 4* + ručak: roštilj mix, za samo 119 kn/ osobi!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve i buke, u miru i prirodi nalazi se Izletište Petek! Potrebno je imati vozačku dozvolu A, B ili F kategorije! Kupon vrijedi do 30.10.2020.

IGRALIŠTE PETEK

Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju. Obzirom na širinu gastronomske ponude, veliki izbor vina, domaćih kolača, raznolikost prostora i mogućnost organizacije prezentacija, sastanaka, vjenčanja, krstitki, dječjih rođendana i svih drugih svečanosti , zadovoljit će svačiji ukus.


Ponuda uključuje:

vožnja quadom 15 min uz opremu: kaciga sa vizirom, tehnički brifing
roštilj mix za jednu osobu
gratis ulaznica na unutarnji bazen Hotela Sport


Staza za odrasle je dugačka više od 2 km. Pogodna je za mirniju, kao i za agresivniju vožnju sa dosta dinamičkih dionica.Prolazi kroz prirodni krajolik, ali je blizu okrijepljujućih sadržaja izletišta i Hotela Sport.

Obavezna rezervacija termina na tel: 099 242 4107 ; 091/587 7818, OBAVEZNO donijeti kupone ili poslati mailom na goran.jozic@hotel-sport.hr