Jesenske konture Dubrovnika, upoznajte njegovo Veličanstvo! Konture Vas vodi na 4 dana/ 3 noćenja u hotelu 4* na bazi POLUPANSIONA + prijevoz busom + pratitelj putovanja, samo 1290 kn/ osobi!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polasci: 01.10 – 04.10.2020. GARANTIRANI POLAZAK!!! Putovanje se odvija s pola kapaciteta autobusa, svakom garantirana dva mjesta i sve po epidemiološkim preporukama stožera!


PROGRAM PUTOVANJA

Dan 1: ČETVRTAK  ZAGREB – STON – DUBROVNIK
Startamo iz Zagreba s pjevom pijetlova i vozimo se prema krajnjem jugu Lijepe Naše. Uživamo u dramatičnim krajolicima i zanimljivim i zabavnim pričama pratitelja putovanja. Stat ćemo par puta, diviti se pogledu na Krku, Neretvu i Ston a u Dubrovnik stižemo već oko ručka. Smjestit ćemo se u ugodan hotel visoke kvalitete s 4 zvijezdice, isprobati madrace i kad malo dođemo k sebi, uputiti se u stari grad. Tamo nas čeka iskusan licencirani lokalni vodič koji će nam odati sve tajne svojega Grada i najbolje lokacije za fotkanje.
 • moguće je odabrati fakultativni razgled lokacija snimanja serije Game of Thrones uz nadoplatu.
Predvečer se vraćamo u hotel gdje nas čeka bogata i raznovrsna večera.

Uključeno u cijenu: tri noćenja u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* s uslugom polupansiona (doručak i večera), prijevoz modernim autobusom visoke kvalitete, iskusnog pratitelja putovanja, razgled Dubrovnika s licenciranim lokalnim vodičem, troškove organizacije i realizacije programa, osiguranje od odgovornosti i jamčevinu paket aranžmana, PDV!



Dan 2: PETAK DUBROVNIK  slobodno (ili opcija PELJEŠAC I KORČULA)
Nakon bogatog doručka možete iskoristiti slobodno vrijeme i samostalno otkrivati skrivene kutke i ljepote i Dubrovnika , posjetiti zidine, voziti se žičarom ili počastiti se romantičnom vožnjom gliserom oko zidina uz zalazak sunca i šampanjac.
 • dodatno organiziramo fakultativni cjelodnevni izlet na Pelješac i Korčulu uz nadoplatu. 
Ukusna večera nas opet čeka u hotelskom restoranu.


Dan 3: SUBOTA DUBROVNIK  slobodno (ili opcija CRNA GORA)
Iskoristite ovaj dan da malo predahnete,  predlažemo da isprobate wellness ponudu hotela i napunite baterije ili prošećete po prekrasnoj šetnici u okolici hotela.
***Za one koji žele više akcije, organiziramo fakultativni cjelodnevni izlet u Crnu Goru uz nadoplatu.
Večera.


Dan 4: NEDJELJA DUBROVNIK – CAVTAT – ZAGREB
Doručak.
Uživajte u zadnjem slobodnom nedjeljnom prijepodnevu u Dubrovniku, popijte kavu na jednom od skrivenih trgova ili posjetite Lokrum.
 • pridružite nam se na fakultativni izlet pravac Cavtata uz nadoplatu.
Povratak u Zagreb u večernjim satima.

Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom, mjestom polaska, uz KOD i ID kupona telefonom na 097 6522778.