Luksuzan odmor u centru grada Zadra! Izaberite 1 ili 2 noćenja za 2 osobe i uživajte u potpunom opuštanju u dizajnerski opremljenom i modernom Apartmanu Marcius Luxury s jacuzzijem i finskom saunom!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razmazite se luksuznim odmorom za dvoje na 2 ili 3 dana u renomiranom Apartmanu Marcius Luxury sa vlastitim jacuzzijem i finskom saunom za prave wellness gušte... Kupon vrijedi do 25.10.2020.

Marcius Luxury Apartment with jacuzzi & sauna smješten je u centru Zadra, u blizini plaža Kolovare i Maestrala te na nekoliko koraka od Narodnog trga u Zadru i 1,7 km od plaže Karma. 

U korištenju apartmana uključeni su besplatni Wi-Fi, klima, pećnica, električno kuhalo te sauna i jacuzzi!

Apartman nudi besplatni Wi-Fi, klima-uređaj, pećnicu i električno kuhalo, uključuje 1 spavaću sobu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, perilicu rublja i 1 kupaonicu s tušem. 

U sklopu ovog apartmana s 4 zvjezdice dostupne su sauna i hidromasažna kada, a moguć je najam bicikala i automobila (uz nadoplatu).

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti pesamatea@gmail.com! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na +385 91 157 1186 ili pesamatea@gmail.com!

Smješten u samom srcu Jadrana ZADAR čini urbano središte Sjeverne Dalmacije kao administrativni, privredni, kulturni i politički centar regije u kojem živi 75.000 stanovnika. Izrazito razvedena obala, otoci i netaknuta priroda mame brojne nautičare upravo na ovo područje. Arhipelag koji broji 24 veća i čak 300-tinjak malih otočića i hridi, 3 parka prirode – Telašćica, Velebit i Vransko jezero te 5 nacionalnih parkova – Paklenica, Plitvice, Kornati, Krka i Sjeverni Velebit svrstavaju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh turističke ponude Hrvatske.

Popularne zanimljivosti u okolici apartmana su Kneževa palaču, Muzej iluzija i Muzej antičkog stakla.