PodržimoNaše

Uživanje na Makarskoj rivijeri! 3 dana/2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s 2 doručka i 2 večere u Hotelu Podgorka*** + korištenje teniskih terena i bazena, sve za 2 osobe za 779 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Podgorka je smješten na najljepšem dijelu makarske rivijere, u samom centru prekrasnog turističkog mjesta Podgora. Hotel je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora!


Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi sa 2 doručka i 2 večere, sve za 2 osobe. 

Kupci ove ponude ostvaruju dodatnu pogodnost: korištenje teniskih terena i zatvorenog bazena hotela Minerva.

Opustite se laganom šetnjom na podgorskoj promenadi (šetnici) koja prolazi neposredno ispred hotela i dijeli Podgorku od divne šljunčane plaže. Savršen smještaj koji vam pružamo u našem hotelu nudi pristup mnogobrojnoj turističkoj ponudi od restorana, cocktail bara hotela Podgorka, rekreacijskih sadržaja, wellness centra hotela Minerva, pa do izleta u obližnja mjesta makarske rivijere – Makarsku, Brela, Bašku Vodu, Živogošće i Gradac, ili jednostavno otplovite do otoka Brača i Hvara. 

Počastite se maštovitim koktelima u našem Cocktail baru i upijte ljepote Podgore na otvorenoj terasi uz živu glazbu i ples. U sklopu našeg hotela uživajte u mnogobrojnim gastronomskim specijalitetima i mediteranskim delicijama u opuštajućoj atmosferi à la carte restorana Riva.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail sales@hotelipodgora.hr ili telefon 021 601 737 do 14 h uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 7 dana prije dolaska.