[EXLUZIVNO] Game of Thrones u Šibeniku! Vikend odmor u Hotelu Jadran uz 2 ili 3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe te vođene stručne ture na poznatim lokalitetima iz popularne serije i tvrđavama!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Top ponuda za sve fanove Igre prijestolja! Iskoristite vikend za bezbrižan odmor u Hotelu Jadran i ture po seriji Game of Thrones i povijesti šibenskih igra prijestolja! Dijete do 6 godina GRATIS! Kupon za opciju 2 noćenja vrijedi isključivo od petka do nedjelje; kupon za opciju 3 noćenja vrijedi isključivo od četvrtka do nedjelje, a sve u periodu od 25.09. do 20.12.2020.

Jedinstvena lokacija HOTELA JADRAN ŠIBENIKU glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju. 

Hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata. Nadomak Hotela nalazi se Katedrala Sv. Jakova, 2000. godine uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Ponuda uključuje 2x po dva sata stručnog vodstva po Šibeniku za ture po seriji Game of Thrones i povijesti šibenskih igra prijestolja - jedno jutarnje + jedno večernje vodstvo uz zalazak sunca!

Hotel Jadran nudi udoban smještaj poslovnim ljudima i turistima iz cijelog svijeta. Hotel JADRAN nudi mogućnost organizacije raznih poslovnih okupljanja i domjenaka, banketa i ostalih svečanih manifestacija. Ispred hotela nalazi se i privezište za pedesetak jahti.

Sobe imaju SAT TV, telefon, mini-bar u sobama s pogledom na more, besplatan WI-FI, kupaonica s ležećom kadom, radni stol. U restaurantu a la carte i kavani s terasom uz more možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela.

U paket su uključene ulaznice na tvrđave - vođene ture na tvrđave Ivan, Mihovil i Barone te novu šibensku atrakciju "Mihovil ubija vraga" na tvrđavi Sv. Mihovil!

Od svih hrvatskih gradova na Jadranu ŠIBENIK se ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Nastao je kao starohrvatska utvrda, podno tvrđave sv. Mihovila, koja i danas dominira gradom.

Više o tvrđavi sv. Mihovila pročitajte na linku!