[EXLUZIVNO] Game of Thrones u Šibeniku! Vikend odmor u Hotelu Jadran uz 2 ili 3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe te vođene stručne ture na poznatim lokalitetima iz popularne serije i tvrđavama!

Super cijena 2.300 kn
Uštedi još 118 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 118 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Top ponuda za sve fanove Igre prijestolja! Iskoristite vikend za bezbrižan odmor u Hotelu Jadran i ture po seriji Game of Thrones i povijesti šibenskih igra prijestolja! Dijete do 6 godina GRATIS! Kupon za opciju 2 noćenja vrijedi isključivo od petka do nedjelje; kupon za opciju 3 noćenja vrijedi isključivo od četvrtka do nedjelje, a sve u periodu od 25.09. do 20.12.2020.

Jedinstvena lokacija HOTELA JADRAN ŠIBENIKU glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju. 

Hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata. Nadomak Hotela nalazi se Katedrala Sv. Jakova, 2000. godine uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Ponuda uključuje 2x po dva sata stručnog vodstva po Šibeniku za ture po seriji Game of Thrones i povijesti šibenskih igra prijestolja - jedno jutarnje + jedno večernje vodstvo uz zalazak sunca!

Hotel Jadran nudi udoban smještaj poslovnim ljudima i turistima iz cijelog svijeta. Hotel JADRAN nudi mogućnost organizacije raznih poslovnih okupljanja i domjenaka, banketa i ostalih svečanih manifestacija. Ispred hotela nalazi se i privezište za pedesetak jahti.

Sobe imaju SAT TV, telefon, mini-bar u sobama s pogledom na more, besplatan WI-FI, kupaonica s ležećom kadom, radni stol. U restaurantu a la carte i kavani s terasom uz more možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela.

U paket su uključene ulaznice na tvrđave - vođene ture na tvrđave Ivan, Mihovil i Barone te novu šibensku atrakciju "Mihovil ubija vraga" na tvrđavi Sv. Mihovil!

Od svih hrvatskih gradova na Jadranu ŠIBENIK se ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Nastao je kao starohrvatska utvrda, podno tvrđave sv. Mihovila, koja i danas dominira gradom.

Više o tvrđavi sv. Mihovila pročitajte na linku!