Čišćenje kože prvi je korak do savršenog tena! Ne propustite odličnu ponudu tretmana ultrazvučnog čišćenja lica PROSKIN u No+Vello centru u Zagrebu u pola cijene - samo 125 kn!

Ultrazvučno čišćenje za meku, glatku, blistavu i mlađu kožu u poznatom centru No+Vello! Kupon se može iskoristiti do 15.12.2020.

ULTRAZVUČNO ČIŠČENJE LICA PROSKIN

Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena

Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru ljepote. Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoću s kože, a pri tome je ne oštećuje. Bez kemijskih proizvoda, uklanja mrtve stanice i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulirajući tako stvaranje kolagena i obnavljanje stanica. No+Vello oprema za čišćenje lica učinkovito kombinira, individualno prilagođeno vašoj koži, ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava primjenu tretmana na svakoj koži. Postiže da koža bude dubinski čista na brz i efikasan način.

Efekti ultrazvuka u kombinaciji s galvanskom energijom

dubinsko čišćenje pora; temeljit piling bez oštećenja i crvenila; uklanjanje mrtvih stanica kože i ostale nečistoće; detoksikacija kože; stimulacija proizvodnje kolagena i elastina; omogućuje bolje upijanje kozmetičkih proizvoda; uklanjanje mitesera; poboljšavanje cirkulacije krvi i limfe; mikromasaža; poticanje stvaranja novih stanica; također pogodan za vrlo osjetljivu kožu; smanjuje bore i linije.