[PRVI PUT NA CJ] Mladenački izgled uz specijalni tretman HYDRADERMIE YOUTH GUINOT u Beauty Studiu Skin u Rijeci! Prirodno rješenje protiv bora i za dubinsku hidrataciju kožu lica, samo 199 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Patentirana metoda koja će utjecati na pomlađivanje izgleda kože obnavljanjem stanične energije. Tretman je učinkovit za izjednačavanje tena (aparat + maske + serumi + gelovi za određeni tip kože)! Kupon vrijedi do 14.11.2020.!

Hydradermie Youth tretman- zvijezda svih tretmana ljepote!

Primjenom Hydradermie Youth tretmana vratite koži lica mladenački izgled i svježinu! Hydradermie Youth ekskluzivni tretman, baziran na najkvalitetnijoj liniji proizvoda renomiranog francuskog brenda Guinot, pomoći će da na potpuno prirodan način koži Vašeg lica vratite zdrav i mladenački izgled i svježinu. S godinama stanice kože, naročito na najosjetljivijim područjima, kakvo je i samo lice, postepeno gube svoju aktivnost. Kada stanicama nedostaje energije one se sve teže i sporije reproduciraju čime se usporava i proces sinteze elastičnih vlakana. Kao rezultat usporavanja navedenih procesa pojavljaju se i prvi vidljivi znakovi starenja kože.

Hydradermie Youth tretman, dizajniran kao specifična patentirana metoda, utjecat će na pomlađivanje izgleda kože obnavljanjem stanične energije. Vidno pomlađivanje kože lica, kao jedan od osnovnih rezultata primjene Hydradermie Youth tretmana, ovoj metodi daje siguran status sve popularnije i učinkovitije alternative estetskoj medicini kada je riječ o tretiranju kože lica. Bilo da želite hidratizirati, pomladiti ili pročistiti svoju kožu, ukloniti bore i utjecati na rizik od njihovog pojavljivanja, pripremiti kožu za djelovanje sunca ili ukloniti tamne krugove ispod očiju Hydradermie Youth treman pravi je odabir za Vas! Tretman traje sat vremena, a neposredno nakon njegove realizacije vidljivi su instant rezultati na Vašem licu.

Adresa: Beauty Studio Skin, Primorska 8a, Rijeka, kontakt tel: 097/737-4799. Radno vrijeme: pon, sri, pet 13-20 h; uto, cet 8-15 h.