[NOVO] Trepavice kojima nitko ne može odoljeti! Zavodljiv pogled i uvijene trepavice uz LASH LIFT + korekciju obrva u Beauty Studiu Skin u Rijeci za samo 115 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izgledajte besprijekorno i kad se probudite! Kupon vrijedi do 14.11.20.!

Zašto Beauty Studio Skin?

Svakom klijentu pružamo individualni pristup koristeći vrhunske preparate. Tim koji će Vas oduševiti svojim iskusnim pristupom, te redovno ulažu u edukacije.
Beauty Studio Skin broji preko 20 godina u struci.

Lash lift je bezbolan keratinski tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije,a žele lijep i zavodljiv pogled. Ovaj tretman sve više dobiva na popularnosti jer je jednostavniji od stavljanja trajnih umjetnih trepavica, jeftiniji i lakši za održavanje, a može jako dobro izgledati, a efekt ovisi o vašim trepavicama.

Lash lift čini upravo to što mu naziv govori – podiže, uvija i daje definiciju vašim trepavicama, koje su u kombinaciji s bojanjem, tamnije i primjetnije.

Rezultat traje od 6-8 tjedana. Ako imate dulje trepavice, čak vam više niti neće biti potrebna maskara.

Adresa: Beauty Studio Skin, Primorska 8a, Rijeka, kontakt tel: 097/737-4799. Radno vrijeme: pon, sri, pet 13-20 h; uto, cet 8-15 h.

Obavezna provjera raspoloživosti ODMAH prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na br telefona 097/737-4799, uz KOD i ID kupona.