Kraljevski tretman lica, recite borama ZBOGOM! Tretman mezoterapije lica bez igle sa profesionalnom Skinology kozmetikom + maskom za lice u Beauty shop Zagreb u Španskom za samo 99 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Beauty shop Zagreb, Vaše novo omiljeno mjesto za njegu lica i tijela, nalazi se u zagrebačkom kvartu Špansko! Rok iskoristivosti kupona je 15.11.2020.

Kupon se korist na adresi: Beauty shop Zagreb, Savska opatovina 28, Špansko.

Tretman mezoterapije ima izuzetno brz efekt liftinga kože lica i vrata.

- Postupak se temelji na elektroporaciji i elektroosmozi tehnologijom koja koristi električnu energiju kako bi ubacila sastojke i hranjive tvari (hijaluronska kiselina, vitamini i minerali) duboko u stanice kože bez uboda igle
- u isto vrijeme električni impulsi vrše elektrostimulaciju mišića lica i podižu cijeli tonus
- mezoterapija potiče i proizvodnju prirodnog kolagena koji koži vraća svježinu i elastičnost

Skinology je profesionalna linija za čišćenje i negu lica, vrata i dekoltea. Sadrži proizvode za čišćenje kože: mlijeka i tonike; pilinge, proizvode za masažu, krem maske, alginatne maske, gel maske, serume, kreme i proizvode sa voćnim kiselinama. Samo je temeljno očišćena koža spremna i sposobna da apsorbira aktivne sastojke iz maski, seruma i krema za njegu lica.
Skinology je profesionalna linija proizvoda za hidrataciju, anti aging ali i brojne probleme kože kao što su masna koža, akne, pigmentacije, kuperoza… Asortiman obuhvaća proizvode za sve starosne dobi i sve tipove kože lica.