Uklonite umor iz svoj tijela uz jednu od masaža u Studiu Melanis u ZG! Na izboru su Vam refleksologija stopala, relax, sportska, medicinska masaža, masaža leđa, već od samo 65 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na izboru su Vam tri opcije istinskog užitka! Po svojim potrebama odlučite se za željenu masažu u rukama stručnjaka! Kupon se może iskoristiti do 15.11.2020.

Refleksologija je tretman stimulacije organizma po točkama na stopalima gdje su smješteni svi završeci živaca naših organa! Takvim tretmanom se podiže imunitet organizma i potiče ga se na samo ozdravljenje! 



Relax masaža služi za opuštanje i to je njen jedini cilj. Relax masaža je blaga, ugodna, ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma. Njen cilj je maksimalno opuštanje i izvodi se u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom (tiha, prijatna muzika, adekvatan prostor).



Sportska masaža je posebna tehnika masaže koja se primjenjuje u svrhu prevencije i liječenja ozljeda sportaša. Skraćuje vrijeme oporavka, održava pokretljivost, opušta pretjerano napete mišiće i pruža dodatnu fleksibilnost, pomaže u otklanjanju štetnih tvari i povećava opskrbu kisikom i hranjivim tvarima.

Medicinska masaža jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. Neophodna za uspješno i potpuno prirodno liječenje išijasa. Masaža ima cilj liječenja ili ublažavanja bolnih stanja, što se postiže intenziviranjem kapilarne cirkulacije tretiranog područja, boljom opskrbom kisikom, ubrzanjem metabolizma, smanjenjem mišićnog tonusa, itd…

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!