Tjedan odmora vrijedan - Kestenijada na Plitvice Art Farmi! Upotpunite svoj izlet u plitvičke krajeve bogatom gastronomskom ponudom i programom uz ulaznicu za samo 19 kn!

73 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje ulaznicu za program i kušaonicu domaćih proizvoda! Kupon vrijedi za 1 osobu te ulaznicu za program koji traje od 10 do 18 sati i to isključivo na dane 17.10. / 18.10. / 24.10. / 25.10.2020.

U sklopu tjedna brojni sadržaji i ulaznice snižene i do 50%! Ulaznica za odrasle za NP Plitvička jezera 50 kn/osobi; ulaznica za Baraćeve spilje 25 kn/osobi!

PLITVICE ART FARM

Plitvice Art Farm ponosno prezentira turistima sa garancijom samo ono najbolje!

U neposrednoj blizini Nacionalnog parka Plitvičkih jezera u nizu prirodnih ljepota na adresi Grabovac 257a, smjestio se ART FARM - neobična priča za kušanje i kupnju najkvalitetnijih hrvatskih gastro proizvoda poput lokalnih sireva, meda, bučinog ulja, likera, čajeva… a sve sa oznakom "Lika quality" ili vrhunski proizvodi nagradivani na gastro sajmovima.

Na prostranih 1.700 m/2, daleko od covid stresa, uz dance muziku, provedite dan igrajući mali nogomet, badminton, stare igre Like, posjetite Teddybear grad, mazite životinjice... Kućni ljubimci su dobro došli!

Kušaonica i prodaja raznih sireva, meda, vina, likera, marmelada i ostalih delicija uz 30% popusta! Ukusni obroci: Artfarm XXL hambi, ćevapi, pizze i grill kobase, točeno pivo 1/2l, slastice i kesteni!