Stiže pomoć za čvršći imunitet! Planet Zdravlja predstavlja antioksidante i imuno boostere neophodne za normalan rad tijela: BIO maca kapsule ili SW Garlic ili Bio ulje crnog kima, od samo 69 kn!

Super cijena 69 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje ZABA Mastercard ili Maestro karticom. Na raspolaganju su Vam paketi: BIO maca kapsule, SW Garlic odorless ili BIO ulje crnog kima! Kupon se može iskoristiti do 13.11.2020.

Nutrimedica BIO Maca kapsule 800 mg

Maca je korijen iz ekološkog uzgoja. Zbog svoje velike biološke aktivnosti i hranjivosti maca krijenu se pripisuju adapdogena svojstva koja mogu biti pozitivnog učinka na organizam. Djelovanje se odražava na mehanizme hormonske homeostaze i mogu pomoći pri: • povećanje stvaranja energije • smanjuje umor • poboljšava raspoloženje  • smanjivanje simptoma menopauze (utjecaj na razinu estrogena) • povećanje libida kod muškaraca i žena • povećavanje izdržljivosti i sportske performanse.

Swanson Garlic 

Ekstrakt češnjaka jedan od glavnih sastojaka češnjaka je alicin koji ima izvanredan učinak na cirkulaciju krvi, obranu stanica, te antibakterijska svojstva. Swanson Garlic dolaze u obliku tekućeg gela, kapsuliranog u zaštitnu ovojnicu, koja ga štiti od negativnog utjecaja želučane kiseline, te omogućava absorpciju u crijevima. Na taj način ne ostaje osjećaj neugodnog mirisa kao kod proizvoda kod kojih se sličan pripravak luči putem kože.
Swanson Garlic preporučuje se kod svih oboljenja krvnih žila i srčanih oboljenja, jer osim što regulira krvni tlak sprječava zgrušavanje krvi, te pospješuje prokrvljenost donjih ekstremiteta i općenito cirkulaciju.BIO ULJE CRNOG KIMA dodatak prehrani, hladno prešano

Ulje crnog kima dobiva se tiještenjem sjemenki crnog kima (Nigella sativa).
Sjemenke sadrže proteine, ugljikohidrate, zasićene i nezasićene masne kiseline, tiamin, niacin, folnu kiselinu, kalcij, željezo, beta-karoten i mnogo drugih vrijednih sastojaka. Ulje crnog kima uzimamo prvenstveno kao dodatak prehrani jer su njegova svojstva poznata za primjenu: • podizanje imunitete • djelovanje na alargije • antiparazitni i antigljivično djelovanje • primjena na koži (dermalna priomjena).

Ulje crnog kima podiže imunitet. Ako je oslabljena aktivnost imunološkog sustava podložniji smo različitim infekcijama, dok njegova hiperaktivnost znači predispoziciju za alergije i tzv. autoimune bolesti (organizam reagira na vlastito tkivo). 
Djelovanje crnog kima na alergije
Njegova dugoročna upotreba dovodi do znatnog smanjenja simptoma. Crni kim sadrži timokinon spoj koji ublažava imunološki (alergijsi) odgovor što svakako odgađa ili spriješava nastajanje histamina i fatalnih reakcija kuje uključuju histamin. Preporučuje se kod svih peludnih alergijs kao i na alergija na grinje i prašinu. 
Antiparazitno i protugljivično djelovanje
Ulje crnog kima pokazalo se jako djelotvorno na suzbijanja pljesni i gljivica u organizmu kao i na površinama tijela poput kože, sluznica, vlasišta i noktiju za više vrsti gljivica.
Dermalna primjena
Povoljno djeluje na kožne probleme poput ožiljaka, strija, ekcema, psorijaze, neurodermitisa, akni, rozacee, seboroičnog dermatitisa. Crni kim dobro njeguje suhu i ljuskavu kožu. Podno ga je mješati s drugim baznim uljima.