[Opatija] Jesenski wellness odmor u Grand Hotel Adriatic s 2 ili 3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe i djecu do 4 g., uz bazene i spa centar s panoramskim pogledom na Kvarner, već od 1429 kn!

48 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite broj noćenja i vrstu smještaja- u Adriatic I 4* sa classic sobom ili Adriatic II 3* sa standard sobom! Opustite se u renoviranom wellness & spa centru na 9. katu hotela s panoramskim pogledom na cijeli Kvarner i otočje! Neograničeno koristite jacuzzi, saune (finska, turska i infracrvena sauna s panoramskim pogledom i aromatizirani tuševi).Ponude se mogu iskoristiti isključivo u terminu od 01.10. do 30.11.20. (sukladno raspoloživosti).

U cijenu je uključeno: korištenje bazena, korištenje jacuzzi-ja, korištenje sauna; besplatan pristup wi-fi Internetu; relax masaža u trajanju 20 minuta.

Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente.
 

Wellness je renoviran po najnovijim svjetskim standardima. Sadržajno obuhvaća saune svih kategorija(finsku,tursku,infracrvenu s divnim panoramskim pogledom), relax zonu, hidromasažne bazene... Nedavno otvoren za Vaše zadovoljstvo!


Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!


Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I 4* i Adriatic II 3*, sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 

 
Grand Hotel Adriatic I **** nalazi se nekoliko minuta šetnje od središta Opatije i samo 50 metara od mora, iznad obalne šetnice Lungomare. Hotel Adriatic I**** - 8 katova, wellness sobe, sobe s pogledom na more, 3 lifta, sobe za invalide.

Grand Hotel Adriatic II  *** nalazi se uz obalu, samo nekoliko minuta hoda od središta Opatije, smješten je iznad obalnog šetališta Lungomare. Gostima hotela na raspolaganju je besplatni WiFi. Sve su sobe klimatizirane a one s pogledom na more pružaju nezaboravan pogled na Kvarnerski zaljev i Opatiju.


Odaberite opciju Vašeg smještaja! 

Classic soba u Adriatic I 4*
Sadržaj classic soba: kupaona s tušom, sušilo za kosu, kabelska TV, mini-bar, sef, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi Fi internet, tuš, klima, sef, kabelska TV, minibar, direktna telefonska linija Komforne i ukusno dekorirane sobe s odvojenim ležajevima koji se mogu spojiti na zahtjev.
Standard soba u Adriatic II 3*
Sadržaj standard soba: kupaona s tušem, sušilo za kosu, kabelska TV, mini-bar, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi Fi internet, tuš, klima, kabelska TV, minibar, direktna telefonska linija.


Popusti za djecu: djeca do 4 godine gratis u Adriatic I i II. Djeca od 4 do 12 godina imaju 50% popusta na cijenu za osobu u Adriatic I (plaćanje na licu mjesta).


Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@hotel-adriatic.hr ODMAH po primitku kupona uz broj kupona po aktivaciji kupona. Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona isključivo mail-om info@hotel-adriatic.hr.