Doživite posebnu ljepotu Plitvičkih jezera u jesen! Jednodnevni izlet autobusom u netaknutu prirodu Nacionalnog parka Plitvice uz Travel Point za samo 149 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U 2020. godini obilježavamo 71 godinu od proglašenja Plitvičkih jezera Nacionalnim parkom i 41 godinu od upisa na UNESCO-vu Listu svjetske baštine. Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 17.10.(RASPRODANO!) ili 24.10.2020.(OTKAZANO)!

Plitvička jezera jedan je od najljepših nacionalnih parkova u Europi. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetioce iz cijelog svijeta.Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 08:00 sati ispred zgrade Gradskog polavarstva (Stjepana Radića 1, Zagreb).

Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. 

Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već u travnju 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. 

Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje u listopadu 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine. 

Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, opuštanje u raznim bojama jezera i zvukovima netakute prirode. 

Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupnju suvenira ili ručak. Slijedi okupljanje grupe i ugodna vožnja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Prizori jezera, slapova, ogromne sige koje vise na sve strane urezati će Vam se u sjećanje do kraja života.