[10./11.10.] Vrhunska gastro priča u centru Zagreba - VIKEND TALIJANSKE KUHINJE u Out Garden restoranu! Uživajte u ručku ili večeri od 4 slijeda talijanskih specijaliteta i delicija za samo 189 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Out Garden restoran u sklopu Hotela Timeout Heritage 4* nadomak glavnog zagrebačkog trga (Ilica 16) poziva Vas na vrhunsku večeru talijanske kuhinje u čak 4 slijeda... Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za večeru u subotu 10.10.20. (od 19h) ili za ručak u nedjelju 11.10.20. (od 12h do 16h).

Večera u 4 slijeda uključuje:

● PRVI SLIJED: cvijet tikvice punjen s mozzarellom i slanom srdelom na posteljici od ricotte s karameliziranim cherry rajčicama

● DRUGI SLIJED: domaći njoki sa zlatnim umakom od šafrana i tikvica s hrskavom slaninom ili rižoto četiri vrste sira s karameliziranim kruškama i tempurom od poriluka

● TREĆI SLIJED: svinjski file s baršunastim umakom od kestena ili teleći odrezak u kremi od vrganja i fondue s mirisom tartufa i listićima grana padano

● ČETVRTI SLIJED: desert Slatka talijanska trilogija 

Hotel Timeout Heritage 4* Zagreb nalazi se u samom centru Zagreba te sadrži restoran, privatno parkiralište, bar i vrt. Objekt u ponudi ima uslugu consiergea i terasu. Gostima su na raspolaganju recepcija otvorena 24 sata dnevno, usluga prijevoza iz/do zračne luke, posluga u sobu i besplatan Wi-Fi.

Popularne zanimljivosti u okolici hotela Timeout Heritage Zagreb uključuju Cvjetni trg, Zagrebačku katedralu i Muzej prekinutih veza u Zagrebu.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina i stola, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 098 1600 123!