Tretmani za zdravlje i ljepotu lica koje ne smijete prepustiti - LED maska za lice ili u LED maska u kombinaciji sa mehaničkim čišćenjem lica u Studiu Melanis u Zagrebu već od samo 89 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

LED svjetlo je vrlo učinkovito u biostimulaciji fibroblasta i elastina koji proizvode kolagenska vlakna, a što ima za rezultat smanjenje bora, anti-aging te poboljšanje i pomlađenost kože. Kupon se może iskoristiti do 25.11.2020.

LED svjetlosnom terapijom također dolazi do povećanja krvnog protoka tj. cirkulacije i dodatnog zasićenja stanica kisikom što rezultira eliminacijom toksina te zdravijom bojom lica. Zbog snažnog antibakterijskog djelovanja LED svjetlost se također pokazala vrlo dobra u tretiranju akni „uništavanjem“ bakterija te tretiranju pigmentacijskih mrlja.

LED maska ima određene boje od kojih svaka ima svoju funkciju ovisno o tipu kože.

*Ljubičasto svijetlo - pomaže kod problema s aknama.

*Crveno svijetlo - služi za obnavljanje i regeneraciju stanica kože.

*Plavo svijetlo - za ubijanje bakterija i čisćenja kože. 

*Zeleno svijetlo - poboljšava pigmentaciju i anti-starenje.

Mehaničko čišćenje lica

Svakodnevnom primjenom make up-a, krema i zbog ostalih vanjskih utjecaja začepljujemo pore te koža ne može disati. Nakupljene nečistoće potiču razvoj akni ili pogoršavaju ten i izgled lica. Cilj je mehanički otvoriti začepljene pore kako bi one ispraznile miteser i nečistoću.

Uloga mehaničkog čišćenja je uklanjanje zatvorenih mitesera koji izgledaju kao sitne kvržice, tzv. zatvoreni miteseri, i upalnih promjena, tj. akni. Parenje je potrebno kako bi se koža omekšala, a pore proširile, i tako se koža lakše očistila. Sitnim iglicama vrši se površinski ubod u miteser te se prstima istiskuje miteser. Ubod nije bolan niti ostavlja ožiljke. Nakon mehaničkog čišćenja, nanosi se maska na lice koja svojim djelovanjem postiže dubinsko čišćenje i umirenje kože. Za kraj se masažom lica potiče cirkulacija, te tretman završava kremom za lice prema Vašem tipu kože. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!