Uživanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Provedite zasluženi odmor na moru na 2 dana i 1 noćenje u Kampu Galeb uz izbor mobilnih kućica za do 8 osoba i samo 499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kamp je smješten na ulazu u pitoreskni dalmatinski gradić Omiš, grad sa gusarskom prošlosti, u blizini impresivnog kanjona rijeke Cetine i ušća rijeke u more... Kupon vrijedi za 8 osoba i može se iskoristiti do 16.10.2020., a spajanjem kupona produžite svoj odmor!

Kamp je udaljen je samo 25 km od centra najvećeg grada na hrvatskoj obali – Splita. Iznimno pogodan za djecu, ponajprije zbog velike pješčane plaže i plitkog mora, te ponosno nosi epitet obiteljskog kampa. 

Izbor mobilnih kućica: Relax II. red ● Premium ● Sunshine

Uz to, sportski tereni, prijateljsko osoblje i bogata gastronomska ponuda savršena su kombinacija za opuštanje i zabavu. Pozicija kampa idealna je za jednodnevne izlete u Dubrovnik i Međugorje. Iskoristite agenciju na recepciji za organiziranje jednodnevnih izleta u okolne gradove i na otoke, te rafting, canyoning, planinarenje...

Ponosni smo što nosimo oznaku Ecocamping, koju smo dobili zahvaljujući našim naporima u zaštiti okoliša i očuvanju prirode, te sigurnosti i kvaliteti kampiranja. Kao nositelj Bike certifikata, kamp je idealan za ljubitelje bicikliranja.

Uživajte u našim energetski učinkovitim mobilnim kućicama!

GRATIS korištenje sportskih terena (nogomet i tenis) na zahtjev u trajanju 1h dnevno! GRATIS dječji krevetić i hranilica uz rezervaciju!

Mobilne kućice RELAX 6+2 smještene su na samo 20-60 metara od pješčane plaže kampa Galeb, iza Sunshine mobilnih kućica. Kućice su izvrsno opremljene i pogodne su za smještaj maksimalno 8 ljudi. 

U svakoj mobilnoj kućici nalaze se: tri spavaće sobe, visokokvalitetne tapete sa 3D printom na zidovima, LED rasvjeta, moderna kuhinja visokog sjaja (perilica posuđa, staklokeramička ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, hladnjak i posuđe), dnevni boravak (kut u dnevnoj sobi se može pretvoriti u dodatni ležaj za dvije osobe), 2 kupaonice sa podnom i zidnom keramikom, natkrivena terasa veličine 3 x 8m. Mobilne kućice su klimatizirane i opremljene sa SAT TV.

Mobilne kućice RELAX PREMIUM Whirlpool 6+2 smještene su na samo 20-ak metara od pješčane plaže kampa Galeb, iza Sunshine mobilnih kućica. Kućice su izvrsno opremljene i pogodne su za smještaj maksimalno 8 ljudi.

U svakoj mobilnoj kućici nalaze se: tri spavaće sobe, visokokvalitetne tapete sa 3D printom na zidovima, LED rasvjeta, moderna kuhinja visokog sjaja (perilica posuđa, staklokeramička ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, hladnjak, kuhalo za vodu i posuđe), dnevni boravak (kut u dnevnoj sobi se može pretvoriti u dodatni ležaj za dvije osobe), 2 kupaonice sa podnom i zidnom keramikom, natkrivena terasa veličine 3 x 8m, sa masažnom kadom od 2 x 2m. Mobilna kućica je klimatizirana i opremljena sa SAT TV.

Mobilne kućice SUNSHINE WHIRLPOOL 6+2 nalaze se direktno na pješčanoj plaži, a iz kućice se pruža prekrasan pogled na more. Kućice su izvrsno opremljene i pogodne su za smještaj maksimalno 8 ljudi. 

U jednoj mobilnoj kućici nalaze se: tri spavaće sobe, visokokvalitetne tapete sa 3D printom na zidovima, LED rasvjeta, moderna kuhinja visokog sjaja (perilica posuđa, staklokeramička ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, hladnjak, kuhalo za vodu, aparat za filter kavu i posuđe), dnevni boravak (kut u dnevnoj sobi se može pretvoriti u dodatni ležaj za dvije osobe), 2 kupaonice sa podnom i zidnom keramikom, natkrivena terasa veličine 3 x 8m, sa masažnom kadom veličine 2 x 2m. Mobilna kućica je klimatizirana i opremljena sa SAT TV.

ZANIMLJIVOSTI O KAMPU

● Kamp Ribnjak - današnji kamp Galeb - otvoren je 1974. god.
● Ime Ribnjak dobio je jer se na ovoj jedinstvenoj lokaciji, na kojoj se miješa morska i riječna voda, u XIX. st. nalazio ribnjak grofa Kulmera – poznat po bogatoj raznovrsnosti biljnog i životinjskog svijeta.
● Restoran Brguja služio je kao atelje poznatog hrvatskog slikara Joke Kneževića.