Istražite Dioklecijanovu palaču i mediteranski šarm Splita ove jeseni uz luksuzni Hotel & Residence Cvita uz 1 ili 2 noćenja s doručkom + wellness zona, za 2 osobe i od samo 719 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Znamo tajnu zašto ljudi na Mediteranu žive duže i vrijeme je da to se upoznate s tajnom uz besplatno korištenje wellness-a i bazena! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.11.20. do 30.12.20.

Hotel & Residence Cvita

Provedite zasluženi, dugogodišnji odmor u spektakularnom Hotelu & Residence Cvita smještenom u najneverovatnijem okruženju šume Marjan s prekrasnim pogledom na Jadransko more i u blizini UNESCO-ove 1700 godina stare gradske jezgre prelijepog grada Splita.

Ako želite provesti opuštajuće vrijeme Hotel & Residence Cvita nudi Vam odmor o kojem ste sanjali!


Ponuda 1 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u dvokrevetnoj superior sobi +

1x doručak + korištenje wellness zone + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj superior sobi + 2 x doručak + korištenje wellness zone + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.


Osim prekrasnog okruženja i luksuznog smještaj nudimo vam mnogo više: večeru u restoranu, wellness i spa centar koji su na licu mjesta, fitness sobu, vanjski i unutarnji bazen.



Neka ovaj obiteljski hotel bude vaš dom!

Restoran
Naš stručni tim priprema besprijekorna tradicionalna i internacionalna jela, koja zadovoljavaju sve preferencie naših gostiju. Dalmatinska kuhinja nadaleko je poznata po svojoj jednostavnosti i svježim sezonskim namirnicama. Poštivajući namirnicu i tradiciju dalmatinske kuhinje restoran hotela Cvita svojim gostima poslužuje samo najbolja tradicionalna dalmatinska jela spravljena na moderan način.



Sobe i apartmani
Luksuzno namještene sobe kombiniraju bezvremenski dizajn interijera s najsuvremenijim sadržajima i opremom.
Otkrijte eleganciju i ekskluzivnost naših 60 soba i 2 apartmana. Luksuzni kreveti, prirodni materijali, WiFi i prostrane kupaonice nedvojbeno služe kao najbolje jamstvo za potpuno opuštanje i ugodan boravak.



Soba Hotel Cvita Superior
Svijetla je i prostrana te dostupna s jednim velikim bračnim krevetom s mogućnošću dodatnog kreveta. Soba je opremljena klima uređajem, minibarom, sefom, plosnatim TV ekranom, radiom i telefonom.



Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail info@hotelcvita.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.