[NOVO] Preoblikujte tijelo i razbijte masne naslage! Paket mršavljenja od 10 udarnih tretmana: 5x maderoterapija + 5x vakuum u Glitter&Glam salonu na Jarunu, uz 63% popusta - samo 399 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 21.11.2020. na adresi: Hrgovići 69 Jarun, Jarun, 10000 Zagreb!

Glitter&Glam 
U veoma ugodnom ambijentu salona dočekat će Vas profesionalni tim kozmetičara koji svojim individualnim pristupom nastoje da se uvijek osjećate samouvjereno i zadovoljno u svojoj koži. Ako se želite na efikasan način osloboditi viška kilograma i celulita, kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije, vakuma, lipo lasera i elektrostimulacije. Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavlja svoje posljedice na tijelu i umu, te je neupitna činjenica da je svakom pojedincu neophodna relaksacija.

MADEROTERAPIJA
Klasična ručna anticelulitna masaža i slični tretmani profesionalnim uređajima, usmjereni na razbijanje masnih nakupina, kao što je masaža drvenim valjcima. Ta vrsta masaže, koja je posljednjih godina sve popularnija na našim prostorima, zove se maderoterapija.

VAKUUM
Vakuum je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija,vraća tonus tkivu i reducira celulit te poboljsava cijelokupni izgled kože. Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira tretirani dio tijela na principu usisavanja,tj odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Kako se prije terapije na kožu nanosi anticelulitno ulje tako se povećava anticelulitni učinak terapije.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br.tel 097 628 3971, uz KOD i ID kupona po primitku.