Splićanke, viknite GOODBYE celulitu uz 7 tretmana! 1x kavitacija, 3x maderoterapije i 3x anticelulitne masaže u kozmetičkom salonu Talija uz 70% popusta za samo 289 kn! Budite zadovoljne izgledom!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oslobodite napetost u mišićima nakon svakodnevnog dugotrajnog sjedenja, riješite se neželjenih masnih naslaga i prepustite se stručnim rukama! U cijeni su uključena 3 dolaska! Kupon vrijedi do 20.11.2020.

Ultrazvučna kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Maderoterapija 

Valjcima se ponavljaju serije pokreta stalanim pritiskom na duboki celulit i masne stanice. Primjenjujući taj tretman na mišiće, masne naslage i celulit, stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje od toksina potiče metabolizam na brže trošenje masti, ubrzava cirkulaciju i tako pokreće celulit (kao i ostale toksine, višak vode…) k mjestu izbacivanja, tj. urinarnom i probavnom traktu. Tretman smanjuje nabubrenja na koži i omogućava ravnanje „narančine kore”, tj. površinskog celulita, jer dopire duboko unutar kože, čime se aktiviraju stanice iznutra. Kako brže vrše svoje funkcije zbog intenzivnog djelovanja vanjske sile, tako se masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u Vašem tijelu, a Vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini! Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno.