Mediteranske draži jeseni u luksuznom izdanju Ville Vrsar u Vrsaru! Uživajte na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom uz ili bez korištenje wellnessa, sve za 2 osobe + dijete do 6 g., od samo 479 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neodoljiva ponuda za kratki bijeg i uživanje u sunčanim šetnjama... Odaberite željenu opciju s uključenim korištenjem wellnessa ili bez! Kupon vrijedi u periodu do 30.11.20.!

Villa Vrsar pruža pogled na more, smještena je na brežuljku iznad malog ribarskog mjesta Vrsar. Imanje nudi moderan smještaj, samo 400 m od centra grada i mora. Besplatni WiFi dostupan je u cijelom objektu.

SMJEŠTAJ
Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, podno grijanje, mini bar i plazma satelitsku TV. Svaka jedinica sadrži kupaonicu opremljenu tušem i sušilom za kosu.

U prizemlju vile nalazi se restoran u modernom stilu u kojem gosti mogu uživati ​​u doručku, ručku i večeri. U okviru objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište, a tu je i sauna koju gosti koji borave duže od 3 noći mogu besplatno koristiti.


Veliki parking je na raspolaganju kupcima ponude! Mogućnost nadoplate za polupansion!

VRSAR
Vrsar je turistički grad u zapadnoj Istri. Naseljen je od prapovijesti, a u antici je bio izvozna luka za istarski kamen. Grad je zadržao mediteranski ugođaj svojim uskim kamenim uličicama koje vode do malih intimnih trgova. Ljubitelji gastronomije mogu uživati u istarskih gastronomskih specijaliteta, od svjetski poznatog pršuta do šparoga i tartufa te svježim plodovima mora u brojnim restoranima.


Prije kupnje kupona provjera raspoloživosti sa hotelom! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina direktno s ponuđačem na broj telefona: +385 52 442 228 ili putem emaila: hotelvillavrsar@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.