Tjedni odmor u popularnoj Rogaškoj Slatini uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Slatina 4* i opuštanje u bazenu sa termomineralnom vodom! Djeca do 5 godina GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Slatina 4* je suvremeni lječilišni centar i jedini centar u Sloveniji za gastroenterologiju i metabolizam, a smješten je u samom centru Rogaške Slatine... Kupon vrijedi do 20.12.2020. za boravak preko tjedna - od nedjelje do petka (a za boravak preko vikenda - od petka do nedjelje - obavezna nadoplata).

HOTEL SLATINA 4* - objekt s tradicijom i zelenom sadašnjošću

Hotel Slatina je hotel zdravog života u zelenom srcu poznate Rogaške Slatine već stoljećima, uz šumu i promenadu, u blizini termalne Rogaške rivijere. Sadrži karakteristike arhitekture 19. stoljeća, raskoš izbora s karakterom tradicije i suvremenosti.

Ponuda polupansiona uključuje bogat izbor za doručak i večeru - 5 menija sa posluženim obrocima, a na poklon Vas očekuje paket voća i iznenađenja!

Hotel ima obnovljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe te obiteljski apartman u starom dijelu hotela. To je centar opuštanja i wellnesa, vrhunska kuhinja, termalni bazeni s jedinstvenom mineralnom vodom.

Ponuda uključuje i neograničeno kupanje u bazenu s termomineralnom vodom te besplatno korištenje ogrtača!

Jedinstven sastav prirodne mineralne vode Donat Mg i danas je glavni razlog za to da je Rogaška Slatina već stoljećima omiljeno europsko lječilište, specijalizirano za liječenje i ublažavanje kroničnih gastroenteroloških, metaboličkih (šećerna bolest, povišene masnoće u krvi, prekomjerna težina), menadžerskih i psihosomatskih bolesti.

Prirodna tajna mineralne vode Donat Mg

Prirodna se tajna otkriva u šuštanju ljekovitih mjehurića slatine Donat Mg, jedne od najbogatijih voda magnezijem na svijetu.

Vrlo visoka koncentracija magnezija i drugih mineralnih tvari, koje su u današnjem životnom ritmu još potrebnije stanicama u tijelu, toj vodi daje takvu snagu liječenja da je medicina već godinama koristi za ublažavanje mnogih zdravstvenih tegoba.

Prije kupnje kupona obavezna prethodna rezervacija i provjera željenog termina, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD kupona na mail info@hotel-slatina.com ili broj +386 (0)3 8184 100.

*Hotel osigurava obavljanje usluge u skladu s odredbama ili preporukama za pružanje usluge tijekom epidemije COVID-19. Zbog mjera tijekom epidemije COVID-19 sauna trenutno ne radi.