Željni adrenalina? Nešto ludo da Vas izbaci iz rutine? Izletište Petek u Ivanić Gradu nudi najam igrališta i opreme za PAINTBALL u trajanju 1 ili 2 sata za do 16 osoba, od samo 50 kn/ osobi!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve i buke, u miru i prirodi nalazi se Izletište Petek! Prva opcija uključuje 1h korištenja igrališta i 100 kuglica, a druga ponuda 2h korištenja igrališta i 250 kuglica! Kupon vrijedi do 15.11.2020.!

Cijena uključuje kompletnu zaštitnu opremu koja se sastoji od čvrstog maskirnog kombinezona u više veličina, OBAVEZNE zaštitne maske za glavu, zaštitnog prsluka (pancirke) i zaštitnih rukavica.

IZLETIŠTE PETEK

Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju. Obzirom na širinu gastronomske ponude, veliki izbor vina, domaćih kolača, raznolikost prostora i mogućnost organizacije prezentacija, sastanaka, vjenčanja, krstitki, dječjih rođendana i svih drugih svečanosti , zadovoljit će svačiji ukus.


Treba biti minimalno 8 igrača tj. 8 kupljenih kupona za do maksimalno 16 ljudi!

Na raspolaganju su dvije sale, dječje igralište i sportski tereni (tenis, mali nogomet na umjetnoj travi, cageball, odbojka na pijesku, badminton i BAZEN).

Obavezna rezervacija termina na tel: 099 242 4107; 091/587 7818, OBAVEZNO predočiti kupone ili poslati ih mailom na goran.jozic@hotel-sport.hr