Od glave do pete sređeni i opušteni! SPA dan u Hotelu Sport 4* u Ivanić Gradu uz 1x LPG lica i 1x tretman mršavljenja vratit će Vam sjaj, a onda se opustite u saunama i bazenima uz 80% POPUSTA!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mini paket za efektivno mršavljenje i opuštanje svakog dijela tijela! Priuštite si dan posvećen samo Vama! Kupon vrijedi do 29.11.20.!

Ponuda uključuje: 1x LPG lica (20 min) + 1x kavitacija ili radiofrekvencija ili body former 20 min + saune + unutarnji bazen!

Dobrodošli u moderan i luksuzan  Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u Wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana  vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem, te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

Kavitacija
Inovativan neinvazivan profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Specifična kombinacija biljaka i algi aktivira enzime i procese razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.

Radiofrekvencija 
Radiofrekvencija je svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože.
 Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana! Zbog utjecaja okoliša, gena, navika i drugih faktora, s vremenom koža više nije svježa i elastična kao prije. Srećom živimo u vremenima kada je moguće efektno i bezbolno pomladiti kožu i smanjiti bore! Osim što će koža imati puno kvalitetnog i obnovljenog kolagena primijetit ćete i podizanje očnih kapaka! Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

Body former
Body former je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode.

Kako bismo nadmašili sva Vaša očekivanja, na raspolaganje Vam stavljamo kompleks sportskih terena (teniske terene, nogometne terene, kavez za mali nogomet, balon sa polivalentnom podlogom, teren za odbojku na pjesku te veliko dječje igralište).

Saune /finska, bio, infra i parna; hladni tuševi, ledomat, hladni bunar; grijane klupe, knaip/ za opuštanje i blagotvorni utjecaj na tijelo uz wellness terapeuta koji izvodi programe u saunama.

U kozmetičkom salonu, masaže koje izvode medicinski kozmetičari, pružaju osjećaj zadovoljstva, ugode i lakoće.

Plivanje osnažuje i razgibava tijelo – bazen s protustrujnim plivanjem i hidromasažnim mlaznicama uz slap koji dočarava šum vode iz prirode.

Relax zona sa svježim voćem i toplim napitcima.

Profesionalno osoblje za Vaše zdravlje i ljepotu.