Očarajte se jesenskim ruhom Poreča na 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u Valamar Diamant Hotelu uz uslugu POLUPANSIONA i korištenje unutarnjeg bazena i fitness centra...samo 1278 kn!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Još jedan sjajan hotel u grupaciji Valamar hotela poziva Vas u Poreč! Smjestite se u Diamant Hotelu 4* i uživajte u bogatoj ponudi i sadržajima za 2 osobe uz smještaj u sobi standard park strana s balkonom! Kupon za ponudu vrijedi isključivo do 16.10.20. i od 25.10.20. do 08.11.20.!

Sport i wellness hotel u Poreču na samo je deset minuta šetnje od povijesne jezgre grada u oazi borovine!

Hotel za rekreaciju i opuštanje bez premca u Poreču

Prvi je izbor za kombinaciju aktivnog odmora, opuštanja i izvanserijske gastro bife ponude uz mogućnost dijetnih jelovnika. Hotel nema premca u ponudi raznovrsnih rekreacijskih sadržaja i usluga posebno za ljubitelje biciklizma. Opremljen je sportskom dvoranom, grijanim unutarnjim bazenom i modernim wellness i beauty centrom.

WELLNESS CENTAR I CENTAR LJEPOTE

Pronađite cjeloviti wellness & beauty program na jednom mjestu. Wellness Valamar Diamant na 2400 m2 vam nudi prostrani bazen s vodenim efektima, raznovrsne saune, whirlpool, SPA zonu, bazen za djecu i fitness centar. Sve to uz vrhunske tretmane ljepote te fizikalnu medicinu i terapiju. Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

BOGATI BIFE S OPCIJOM DIJETALNIH MENIJA

Naši gosti su posebno oduševljeni ponudom hotelskog show-cooking restorana koja uključuje kvalitetan izbor specijaliteta istarske, hrvatske i internacionalne kuhinje, vegetarijanska jela te poseban meni za dijabetičare. Na upit pripremamo posebnu ponudu za sportaše i za goste osjetljive na gluten.

U 2020. godini osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. Boravak na suncu je najbolji način da "napunite baterije" ove jeseni!

• VIŠE PROSTORA ZA VAS - svi naši hoteli i resorti smanjili su kapacitete za 20%

• RESTORAN PO VAŠOJ MJERI - u hotelskom restoranu večera je organizirana u dva termina kako bi vam osigurali više komfora i sigurnosti

• V HEALTH & SAFETY program vam garantira visoke zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde te unaprijeđene protokole čišćenja