[OSIJEK] Studio za oblikovanje tijela T&D poziva Vas na spa senzacionalni užitak za sva osjetila uz vibroformer masažu i pilingom + gratis maska za lice uz 50% popusta, samo 149 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se užitku od kojeg će Vam tijelo zatitrati svim osijetilima i lice se pročistiti! Kupon vrijedi do 05.12.2020.

Ponuda uključuje: piling cijelog tijela + maska od zelene gline + vibroformer masaža + gratis maska za lice prema izboru Hyaluron/ vitaminska/ glina

Vibroformer masaža
Vibroformer-aparat za vibromasažu. Aparat se upotrebljava za terapiju boli i relaksacijsku masažu, odličan je i za anticelulitnu terapiju, jer ubrzava cirkulaciju krvi i poboljšava elastičnost veznog tkiva i izgled kože.Odličan za sve vrste celulita.


Piling tijela
Postupak našoj koži donosi 3 glavne prednosti: redovitim pilingiranjem tijela postižete naoko pročišćeniji, ujednačeniji ten. Prevenirate urastanje dlačica i pojavu nepravilnosti. 


Osim ljepšeg izgleda i teksture, eksfolijacija potiče bolju prokrvljenost kože i izmjenu tvari ispod njene površine, vraćajući joj mladenački izgled i zdravu boju. Pilingiranje vašu kožu priprema za bolje upijanje proizvoda u daljnjoj rutini njege.