ULTRA LAST MINUTE! Jesenski vikend odmor za 2 osobe u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu uz 3 dana i 2 noćenja s Polupansionom i opuštanje u bazenima i saunama, sve za samo 799 kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najbolji odmor za početak jeseni u Hotelu Picok 4* uz polupansion, kupanje i saune! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za odabrani vikend: 09.-11.10. / 16.-18.10.2020.

HOTEL PICOK 4*

Hotel je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Neograničeno korištenje bazena i 1x korištenje sauni po osobi!

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U hotelu se nalazi moderno opremljen Wellness & SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Saune u Wellnessu Picok su: parna sauna (nižih temperatura 45-50ºC, ali visokog postotka vlažnosti), finska sauna (vlaga se dobiva polijevanjem vode po vrućem kamenju, a visoka temperatura 90-100ºC izaziva znojenje), infracrvena sauna (emitira blagotvornu energiju koja prodire u cijelo tijelo, niže temperature 50-60ºC pa je povoljna i za osobe s kardiovaskularnim problemima). 

Bazen i saune se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Na prvi pogled osvojit će Vas i Đurđevečka iža uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska.