Za sigurnu vožnju i kvalitetno održavanje svog bicikla, obavite servis čim prije! Ugrabite ponudu servisa bicikla u Jastreb Bike Servisu u Zagrebu za samo 89 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posvetite brigu i svome biciklu! Uz Jastreb Bike Servis obavite servis uz 40% popusta i održavajte vozni vijek omiljenog prijevoznog sredstva! Kupon vrijedi do 30.11.2020.

Osnovno je voditi brigu o svom biciklu jer ćete na taj način osigurati dugovječnost. Također se educirajte o određenoj vrsti potrebnog održavanja, kako biste znali kada postoji problem. Ako imate brdski ili cestovni bicikl, od presudne je važnosti da sve dijelove podmažete, osigurate da su uvijek stegnuti i, ako vam je potrebna zamjena, dovezite ih u našu trgovinu/servis. Ako to ne učinite, dugoročno ćete nanijeti ozbiljnu štetu svom biciklu.

SERVIS BICIKLA
(dijelovi nisu uračunati u cijenu servisa i obračunavaju se posebno)

● pregled cijelog bicikla i dotezanje šarafa po potrebi (volana,lulice,pogona itd)

● podešavanje prednje i stražnje kočnice

● podešavanje prednjeg i stražnjeg mjenjača

● ugradnja kupljenih dijelova

● podmazivanje lanca

● pritezanje pedala

● pumpanje zračnica

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 091 526 1858!

RADNO VRIJEME

ponedjeljak / srijeda / petak 14:00 – 19:30h

utorak / četvrtak 09:00 – 15:00h

subota 10:00 – 13:00h

JASTREB BIKE

Biciklizam i bicikli su naša ljubav od 1998. godine i to je ono što nas nadahnjuje i inspirira. jastrebbike.com se bavi prodajom i distribucijom bicikala, opreme i dijelova za bicikle. Kod nas možete kupiti: Duro gume za bicikle, zračnice, Taya lance za bicikle, biciklističke zaštitne kacige, sjedala, kočione obloge, pumpe za bicikle, ulja i sprejeve za podmazivanje, pedale za bicikle, gripove, lokote i sajle, zakrpe itd.