Upoznajte autohtono i rustikalno ruho Istre na idiličnom odmoru u Stanciji Negričani uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe i zanimljive sportske sadržaje... samo 799 kn!

Stancija Negričani obiteljsko je imanje koje se prostire na površini od 33.000 m2 i pravi raj za zaljubljenike u nedirnutu prirodu... Djeca do 2,99 godina s roditeljima u krevetu GRATIS! Kupon vrijedi 30.11.2020.

Stancija Negričani obiteljsko je imanje koje se prostiru na površini od 33.000 m2 i pravi raj za zaljubljenike u nedirnutu prirodu. U šarmantno restauriranoj, dvjesto godina staroj seoskoj kući pretvorenoj u mali obiteljski hotel/villu za odmor svaki je prostor brižljivo opremljen originalnim antiknim namještajem i detaljima iz davnih vremena.

Dodatne pogodnosti uključene u cijenu: bazen, odbojka na pijesku, badminton, bilijar, stolni nogomet!

Pansionski smještaj

U ponudi je devet autentično uređenih i opremljenih soba, koje mogu ugostiti ukupno 22 odrasle osobe. Domaćini za svoje goste po dogovoru pripremaju maštovita i ukusna jela koja su spoj tradicionalne i suvremene kuhinje Istre i mediterana.

Villa za odmor

Za veće grupe prijatelja ili pak rodbinu, postoji opcija zakupa cijelog imanja u potpunosti, gdje gosti mogu nesmetano uživati tokom vikenda ili pak tjednih termina u ljetnim i drugim mjesecima. Prilikom najma cijelog objekta gostima su na raspolaganju svi sadržaji u kući i na imanju.

Aktivnosti na imanju i u blizini

Uz sve rekreativne sadržaje na imanju, kao što su otvoreni bazen 12x6 m, trim staza te tereni za bočanje i odbojku na pijesku, dječje igralište sa ljuljačkama, toboganom i penjalicom ili pak prostrane zelene površine idealne za pješačenje, nordick walking i biciklizam, u suradnji sa obližnjim adrenalinskim parkom te konjičkim rančem koji se nalaze u neposrednoj blizini objekta, svoj boravak na našem imanju možete upotpuniti uživajući u adrenalinskim izazovima u nedirnutoj prirodi, jahati obližnjim šumama, posjetiti špilje u blizini te se pak odvesti konjima do istočne obale Istarskog poluotoka. Također, za djecu i osobe sa posebnim potrebama, moguće je i terapijsko jahanje.

Za poslovne subjekte organiziramo team building radionice i druženja uz prirodni zrak, domaću hranu i opuštenu atmosferu. Uz prethodni dogovor, moguće je organizirati tematske radionice ili pak školu kuhanja. Za one koji su isključivo bazirani na seminare i poslovne programe, na raspolaganju su također projektor i platno za projekcije prilikom radnih sastanaka.

Ovo bajkovito mjesto idealno je također i za proslave sudbonosnog "da", te sva važnija slavlja u životu. U posebnom ambijentu našeg imanja, okruženog zelenilom ili pak u hladovini koju pružaju stoljetni hrastovi, nudimo Vam organizaciju vjenčanja koje će zasigurno biti originalno i koje ćete Vi i Vaši uzvanici pamtiti još dugo i sjećati ga se sa posebnom nostalgijom.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona te obavezna potvrda rezervacije odmah po kupnji i primitku kupona isključivo na mail stancijanegricani@gmail.com!