Lasersko 3D izbjeljivanje zubi sa svih strana u 2 grada: Zagreb ili Rijeka! U Laser centru TRINITY kompletno izbijelite zube sigurno, bezbolno i za samo 249 kn!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 800 kn
Ušteda 67%
Cijena 249 kn
Uštedi još 13 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

U Laser centru TRINITY izbjelit će Vaše zube gelom koji ne šteti Vašim zubima i ne iritira desni. Cijeli proces je siguran i bezbolan, a rezultati ostaju vidljivi jako dugo! Nabacite najljepši mogući osmijeh! Kupon vrijedi isključivo 12.12.2020.!

Mrlje na zubima lako se stvaraju - konzumiranjem kave, gaziranih pića, vina, alkohola, cigareta i ljekova, tako da kada dođemo u određene godine, rijetko tko od nas ima sasvim bijele i blistave zube. Nijedna pasta niti poliranje ne može ih sasvim izbijeliti, naročito ne trajnije. Ipak, ne morate se miriti sa požutjelim zubima, još uvijek im možete vratiti bjelinu suvremenom tehnikom svjetlosnog izbjeljivanja  - u Laser centru TRINITY izbjelit će vaše zube gelom koji ne šteti vašim zubima i ne iritira desni. 

Cijeli proces je siguran i bezbolan a rezultati ostaju vidljivi jako dugo!

Laserska, odnosno svjetlosna metoda izbjeljivanja gelom, za razliku od drugih metoda, izbjeljuje zube trenutačno, nema nikakve posljedice, ne uzrokuje nikakva ostećenja na caklini zuba i pruža najbolje moguće rezultate koji traju dugo. Ovom metodom se podjednako izbjeljuju zubi obje vilice i sa obje strane – prednje i stražnje! Laser djeluje u kombinaciji sa specijalno patentiranim gelom. Ovisno od ozbiljnosti mrlja, izbjeljivanje laserom će izbjeliti i najtamnije površine.

Koristi se specijalno patentirani gel, koji ne šteti Vašim zubima i ne iritira desni. Najsuvremenija Brite Smile lampa, daje hladnu, plavu, usmjerenu svjetlost i izbijelit će Vaše zube apsolutno bezbolno i bez štetnog UV zračenja. Ova metoda je u svijetu sve popularnija jer je apsolutno sigurna za zubnu caklinu! Svjetlost ubrzava proces izbjeljivanja, tako da za samo jedan sat postižete vrhunske rezultate!!!

Nabacite najljepši mogući osmijeh!

Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity:
Ponude u Zagrebu
Ponude u Rijeci