Uživajte u vrhunskoj gurmanskoj plati s prilozima iz PREMIUM MEAT & GRILL ponude restorana Maestro wellness hotela Phoenix u zagrebačkom kvartu Sesvete... sve to za 99 kn za 2 osobe!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posvetite dan sebi i dragoj osobi uz gastro užitke Premium Meat&Grill ponude i dodatne pogodnosti za smještaj i wellness... Kupon vrijedi do 10.11.2020.

Bilo da se redoviti posjetitelj ili ste u prolazu na tom potezu grada, skoknite do hotela Phoenix u zagrebačkom kvartu Sesvete!

PLATA MAESTRO za 2 OSOBE: ćevapi, punjeni lungić, pljeskavica sa sirom, otkošteni batak i zabatak, mladi krumpirići, šampinjoni, kajmak, luk i lepinja!

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdice u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj. 

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo. 

Vrijeme korištenja ponude: ponedjeljak - nedjelja 13-21h uz obaveznu rezervaciju minimalno 24h ranije!

Naš hidromasažni bazen ima temperaturu vode od 36 stupnjeva, aromaterapiju sa svjetlosnim efektima za opuštanje, te niz vodenih i zračnih mlaznica za masažu različitih dijelova tijela. Dubina bazena je 80 cm tako da ste, sjedeći u njemu, potpuno uronjeni u vodu. Jacuzzi ima temperaturu 35°C, vodenu i zračnu masažu te svjetlosnu terapiju. Za potpuno opuštanje na raspolaganju Vam je i relax oaza

Dodatne pogodnosti: ulaznica za SPA od 120 minuta (hidromasažni bazen, jacuzzi, relax oaza, finska sauna) za 2 osobe i 150 kn ● smještaj u dvokrevetnoj sobi (od 11 do 18h) već od 390 kn!

Gdje se nalazimo? Hotel Phoenix 4*, Sesvetska cesta 29, Zagreb-Sesvete

Nalazimo se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada). Dostupnost javnog prijevoza (I. zona). U blizini shopping centra: City centar East (5 min automobilom); Garden Mall (10 min automobilom). U blizini Maksimirskog parka (ZOO, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5 min automobilom).