Doživite jesenske ljepote plitvičkog kraja... Odmorite se u Plitvičkim Dvorima u Grabovcu uz 2 dana i 1 noćenje s doručkom i večerom dobrodošlice za 2 osobe! Dijete do 6 godina boravi GRATIS!

U ponudi Vas očekuju i besplatan parking te besplatan Wi-Fi! Kupon vrijedi do 01.11.2020.

Plitvički Dvori je obiteljski ugostiteljski objekt koji se odlikuje odličnom i bogatom gastronomskom ponudom te moderno i udobno opremljenim sobama sa 4*, kupaonicom, sat TV, klimom. 

U ponudi Vas očekuje večera dobrodošlice!

Kapacitet restorana je 70 sjedećih mjesta u klimatiziranoj sali te još 50 na otvorenoj terasi sa lijepim pogledom i udobnom atmosferom. Uživajte u izvrsnom pršutu i siru, janjetini i teletini ispod peke, jela sa ražnja, domaćem kruhu, ribljim delicijama, pizzi i ostalim specijalitetima ovog renomiranog restorana.

Besplatan parking i besplatan Wi-Fi!

U samoj blizini restorana, svega 5 minuta vožnje, dijeli Vas od 16 veličanstvenih Plitvičkih Jezera, uz njih možete uživati i u ostalim ljepotama ovog kraja kao što su Baraćeve špilje ili Rastoke u Slunju, a nudimo Vam mogućnost vožnje biciklom po 20 km dugim biciklističkim stazama kroz netaknutu prirodu. 

Plitvički Dvori smješteni su na magistralnoj cesti D1 Zagreb-Plitvička jezera-Split, u mjestu Grabovac, u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera. 

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti na 047784026 ili plitvicki.dvori@gmail.com, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije na plitvicki.dvori@gmail.com, uz KOD i ID kupona!