Ugrabite savršeni paket za svoju figuru i zdravlje - 16 vrhunskih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela u salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku za samo 599 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se sastoji od : 5x bodywrappinga cijelog tijela + 5x elektrostimulacija + 3x anticelulitne masaže + 3x limfna drenaža. GRATIS: tretman radiofrekvencije vakumom! Kupon vrijedi do 30.11.2020.

BODYWRAPPING

Anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

ELEKTROSTIMULACIJA

Naziv dolazi od grčkih riječi elektron + terapeia što znači liječenje. Elektrostimulacija je procedura u kojoj se električna struja koristi u svrhu liječenja bolnih stanja. Smanjuje boj, oklanja otok i smiruje upalne procese. Terapija kojom se ubrzava mršavljenje i  oblikovanje tijela te reducira celulit; povećanje mišićne mase; relaksacija Inducirajući strujne impulse stimulira mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju.

ANTICELULITNA MASAŽA

Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana,nedovoljno kretanje i stil života. Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

LIMFNA DRENAŽA - presoterapija

Oprema presoterapije, drugog naziva limfne drenaže, sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu). Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Iskazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita! Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima, potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala (preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje), pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju.