[KLJUČ ZDRAVLJA] Snaga prirode obogaćena vrhunskom kvalitetom u srcu je svakog proizvoda Antičević-Zeleni Med koji dostavlja košaricu s 3 proizvoda za očuvanje imuniteta i zdravlja, samo 189 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava će se izvršit će se u roku par dana (3-7 dana) do krajnjeg kupca, te je moguća za cijelu Hrvatsku! Kupon se može iskoristiti do 12.12.20.!

Zelene medne kapi
Cjelovita energetska formula za djecu od 1.godine života.
Za jačanje otpornosti organizma, djeluju protuupalno, potiču tek, pomažu kod hiperaktivnosti. Zbog omega 3 masnih kiselina Zelene medne kapi doprinose održavanju normalne funkcije mozga i živčanog sustava.

Zeleni Med
Proizvod br.1 za jačanje imuniteta! Ne sadrži gluten! Prirodno rješenje kod; kašlja,bronhitisa, astme, alergije,anemije, gastritisa, iscrpljenosti organizma i umora te kod svih kroničnih oboljenja osobito kod kemoterapije i zračenja za brži oporavak od bolesti. Bez umjetnih boja, bez konzervansa, bez aditiva, bez dodanog šećera.

Zeleni propolis u spreju
Zeleni propolis rješava Vašu grlobolju u trenu! Na prirodan način pomaže kod grlobolje, afti, upale desni, zubobolje, kašlja, olakšava prohodnost dišnih puteva.

Zelena Aloja
Zdrava jetra i zdrava probava su ključ dobrog zdravlja. Sirup Zelena Aloja regenerira oboljelu jetru i gušteraču. Jača funkciju probavnog trakta (regulira probavu). Čisti organizam od toksina, bakterija i gljivica (infekcija Candidom).

Antičević krema
Za njegu osjetljive kože i kože sklone alergijama! Upotrebljava se kod kožnih ekcema, dermatitisa i psorijaze, te je dermatološki testirana!


ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO POSLATI na mail zelenimedanticevic@gmail.com s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (IME, PREZIME, ADRESA I BROJ TELEFONA)!