Provedite jesenski odmor u smiraju raskošne ljepote DUBROVNIKA! U jezgri Starog grada u Dubrovniku - Apartman Cvjetović očekuje Vas sa 3 ili 7 noćenja za 4 osobe, uz do 69% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepoznatljiva tradicija gospara i gosparki u izvornom ruhu! Upoznajte Grad u autohtonom ruhom sa smještajem u jezgri i par koraka od svih znamenitosti! Dubrovnik je više od povijesti, Dubrovnik je više od grada! Simbol kulture i naš ponos! Kupon za ponudu vrijedi isključivo u terminu do 30.11.20.

Apartman Cvjetović nalazi se u samom centru Starog Grada, okružen dubrovačkim ljepotama (Zidine, vrata Grada,...)

Na samo nekoliko koraka od sadržaja, ugostiteljskih objekata i svih povijesnih spomenika.
Apartman Cvjetović je dvosobni apartman u Starom gradu, maksimalnog kapaciteta za 4 osobe. Pogodan smještaj za obitelji i djecu te one koji žele uživati ​​u Dubrovačkim ljepotama.

Stan se nalazi par minuta od Straduna, glavne šetnice i povijesne jezgre gdje možete vidjet Orlandov stup, tvrđavu Revelin, ulaz u gradske zidine,...
Dvije dvokrevetne spavaće sobe i kupaonica nalaze se na 2. katu, dok se dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinjom i izlazom na balkon nalaze na 3. katu s kojeg se pruža pogled na Stari grad.

Boravišna pristojba, ručnici i posteljina su uključeni u cijenu!

SMJEŠTAJ:
Apartman je opremljen: klima uređajom, Wi-Fi, satelitskom televizijom te dodatnim sadržajima kako bi što udobnije proveli svoj odmor!

DUBROVNIK:
Dubrovnik je svoj najveći ekonomski uspon imao u renesansi, kada je glasio za jednu od najvećih luka na Sredozemlju s jakim trgovačkim prometom i nautičkim snagama.Stari grad je potpuno okružen zidinama iz kasnog srednjeg vijeka, od čega su sve sačuvane i izvornom obliku te možete prošetati njima. Na ulazu u Franjevacki samostan s romanesknim klaustrom nalazi se stara ljekarna u još uvijek izvornom obliku. Na kraju Straduna (što je glavna ulica u jezgri Starog grada, duga i proteže se horizontalno) je palaca Sponza, a na desno je palača: Knežev dvor. Također možete vidjeti u raskošnoj postavi muzeja slike od majstora umjetnosti. Sa svih strana samo će Vas okruživati divan dah prošlosti!

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail cvjetovic@net.hr ili na mobitel 098 1705 051, uz KOD kupona po primitku kupona.