Jesenski odmor u Njivicama na Krku! Uživajte u 3 dana/2 noćenja u Holiday Homes Gold u Aminess Atea Camping Resortu 4* ex Kamp Njivice za 4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 g. i samo 620 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mobilne kućice su najmoderniji oblik smještaja u kampovima! Kupon vrijedi od 25.10. do 01.11.2020.

Ponosni smo što vam možemo predstaviti jedan od najljepših kampova na otoku Krku, koji se smjestio u hladu stoljetnih hrastova tik uz more! AMINESS ATEA CAMPING RESORT prostire se na 14 ha površine gdje svaki gost može pronaći svoj kutak za kampiranje.

Prekrasna plaža koja se prostire duž cijelog kampa jedna je od najljepših na Kvarneru. Upravo plaža čini Aminess Atea Camping Resort najpoželjnijom destinacijom za vaš odmor!

Bogata ponuda, dječja igrališta, luksuzne mobilne kućice, animacijski team i ljubazno osoblje samo su neke od karakteristika koje svrstavaju Aminess Atea Camping Resort među najbolje hrvatske kampove.

MOBILNE KUĆICE u Aminess Atea Camping Resortu su površine od 30m² do 36m², sa dvije ili tri spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i jednom ili dvije kupaonice. Mobilne kućice su udaljene cca 30 do 150 metara od mora. Kako nam je želja pružiti gostima i više od standardne ponude, u svim našim mobilnim kućicama dostupan je besplatni bežični internet. Svaka naša mobilna kućica ima i modernu natkrivenu terasu sa ležaljkama i vrtnom garniturom koje će Vam pružiti udoban pogled na Kvarnerski zaljev.

Prostranost, moderna opremljenost i udobnost mobilnih kućica GOLD zadovoljiti će svaku obitelj ili grupu prijatelja koji odluče svoj odmor provesti u blizini mora. Spustite se na plažu koja je udaljena svega 30 metara ili prošećite do obližnjeg lounge bara na koktel ili snack, na vama je da odmorite i uživate. 

Karakteristike kućice: 30-32m²; 2. do 4. red od mora; 30 m od mora; 2 spavaće sobe; 1 ili 2 kupaonice.