Ljubitelji ljutog imamo papreno dobru vijest, otkrivamo Vam sočni roštilj u The Movie Pub u ZG! Ljuta plata za dvoje u POLA CIJENE za samo 79 kn! Bolja od kućnog roštilja, a po domaćoj recepturi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljuta plata uključuje: 2x ćevapa, 2x šiš ćevap, 2x mesni uštipak ljuti, domaća kobasica, piletina omotana u panceti, pečena paprika, luk, ajvar! Kupon je iskoristiv do 28.02.2021. (osim za Valentinovo: 14.02.)!

U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. 

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda.

Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor.

Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

“The Movie Pub & Restoran ” je tematski pub, cija se odrednica kao što je vidljivo iz naziva FILM, stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala (Cannski, Venecijanski, Berlinski…) i portreti najvecih filmskih zvijezda (SALMA HAYEK, KEVIN SPACEY, MONIKA BELLUCCI, WOODY ALLEN, CHARLIZE THERON, ROBERT DE NIRO…) Uvijek Vas ceka naše ljubazno osoblje.

Facebook pogledajte ovdje!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija minimalno 1 dan ranije na br. tel 01 4400 680, uz KOD i ID kupona po primitku.