[ZAGREB] Body Creator - kreator vašeg tijela! Ne propustite paket 20 tretmana trajne depilacije E-LIGHT metodom za 4 zone tijela u Body Creatoru u Zagrebu za samo 499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Možete birati između: 5 tretmana potkoljenice // 5 tretmana natkoljenice // 5 tretmana bikini zone // 5 tretmana nadlaktice // 5 tretmana za trbuh crta // 5 tretmana pazuha // 5 tretmana brade // 5 tretmana nadusnice + GRATIS 2 infrared kapsule! Kupon vrijedi do 28.02.2021.

E-LIGHT METODA TRAJNOG UKLANJANJA DLAČICA

E -light metoda je visoko učinkovita metoda trajnog uklanjanja dlačica koja u sebi objedinjuje IPL metodu sa radio frekvencijom. IPL ili PULSIRAJUĆA SVJETLOST VISOKOG INTENZITETA je brza, trajna i bezbolna metoda koju uspješno koristimo kod trajnog odstranjivanja dlačica, hiper pigmentacije, mrlja na licu i rukama od sunčevog zračenja, akni, kapilara i površinskog crvenila na licu, pomlađivanja ili REJUVENACIJE (FOTOREGENERACIJA) kože cijelog lica. 

Pulsirajuća svjetlost emitirana u snažnim, kratkim bljeskovima prodire duboko u kožu. Energiju svjetlosti privlači i upija melanin sadržan u dlaci, prenosi je do korijena dlake uzrokujući njezino termo uništenje, bez štetnih utjecaja na okolno tkivo. RADIO FREKVENCIJA svojim dubinskim zagrijavanjem kože dodatno pojačava djelovanje IPL svjetlosti i usmjerava je na korijen dlačice ili kapilaru koja se želi uništiti. Sama RF zagrijava i koagulira sam folikul. Sigurnija je od same IPL tretmana radi toga što njezin učinak ne ovisi o boji kože i dlake.

E-light metoda može biti primijenjena na bilo kojem dijelu tijela – od lica, pazuha, ruku, grudi, vrata, leđa, do trbuha, bikini zone, i nogu. ovo je postupak trajne depilacije. Dlačice se reduciraju i do 90% a one koje ponovno izrastu, rastu sporo i tanke su. Ovisno o problemu i području na kojem se radi, te većoj učestalosti dolaženja i rezultati su trajniji ili uspješniji. 

Kod uklanjanja dlaka ovise o tipu kože, kvaliteti dlake , stupnju dlakavosti i regiji koja se obrađuje Na rast dlaka utječu mnogi faktori – godine, hormoni, tjelesna težina, prehrana, lijekovi, metabolizam. Tretman je učinkovit u periodu rasta dlake. Kod depilacije je potrebno 7 do 10 tretmana u razmaku između svakog tretmana od 3 do 6 tjedana. Postignute rezultate tada treba održavati tretmanima 1 put godišnje u period od 4 do 5 godina.

Infra-crvena kapsula

Body Creator-ove infra-crvene zrake pospješuju topljenje masnih naslaga, uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. 

Osim toga, infra-crvene zrake su zaslužne za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica. Upravo je zahvaljujući djelovanju ovih zraka koža čišća, sjajnija i mekša – bez akni i ekcema. Osim znatnih poboljšanja u obujmu i tonusu kože, ove zrake pojačavaju i mikrocirkulaciju, što pak doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama, a time i ubrzanom smanjenju celulita. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka takvog tretmana i u tome je zaista jedinstven.