Autopraonica Zagrepčanka u Zagrebu donosi Vam sjajnu priliku kemijskog čišćenja i dezinfekcije automobila ozonom koji uništava 100% svih bakterija i patogena - za nevjerojatnih 399 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaštitite svoje i zdravlje svojih putnika! Istraživanja su pokazala da je ozon učinkovitiji i ima veći oksidacijski potencijal od većine tradicionalnih dezinfekcijskih i sanitarnih tvari! Kupon vrijedi do 30.11.2020.

Kako dezinficirati i očistiti automobil od neugodnih mirisa cigareta, kućnih ljubimaca, znoja, vlage i pljesni, a ujedno i dezinficirati sistem klima uređaja? 

Ponekada unutrašnjost automobila nije dovoljno samo usisati i prebrisati. Neugodni mirisi, ali i virusi i bakterije i dalje ostaju u njemu bez obzira koliko ga čistili. U takvim situacijama probleme rješava OZON.

Ozon je plin čija se molekula sastoji od tri atoma kisika (O3) i najjače oksidacijsko sredstvo poslije fluora. Želite li da Vaš automobil ponovno miriši kao kada je bio nov, tretman ozonom je jedini pravi izbor.

Adresa: Autopraonica Zagrepčanka, Savska 41, Zagreb; radno vrijeme: 7-16h ili prema dogovoru.

Ponuda vrijedi za osobna vozila. 

Samo čišćenje traje 15 minuta i to je najmoderniji stroj i razlikuje se od ostalih koji pružaju istu uslugu koja traje 45 minuta. Nakon tih 15 minuta auto je potrebno provjetriti 15 minuta te je spreman za preuzimanje. Potrebno je rezervirati 2 dana unaprijed.

Autopraonica i vulkanizerski servis nalaze se u sklopu garaže poslovnog objekta Zagrepčanka. Više od dva desetljeća rada i na tisuće zadovoljnih korisnika potvrda su naše kvalitete i predanog rada. Godine iskustva i partnerstva kako s pojedinačnim korisnicima tako i s brojnim renomiranim privatnim i javnim tvrtkama potvrda su profesionalnog rada i pružanja usluga u pranju automobila te vulkanizerskim uslugama. Sva pranja obavljamo isključivo ručno uz korištenje ekološki prihvatljivih i bio-razgradivih sredstava za pranje i čišćenje. Briga i održavanje vaših automobila naš je posao!

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA TERMINA 2 dana unaprijed telefonskim putem 0992233080 ili putem e-maila autopraonicazagrepcanka@gmail.com!