Dubinskim čišćenjem priuštite svom limenom ljubimcu besprijekornu čistoću i miris! Autopraonica Zagrepčanka u Zagrebu donosi Vam sjajnu priliku za kemijsko čišćenje automobila za samo 299 kn!

Sjajna ponuda kemijskog čišćenja za brigu o vašem automobilu te zdravlju Vas i vaših putnika! Kupon vrijedi do 30.11.2020.

Kemijsko čišćenje izvući će neugodne mirise, prljavštinu i mrlje iz unutrašnjosti vašeg automobila!

Ponuda vrijedi za osobna, terenska i monovolumen vozila koja su do visine 1,80 m. 

Adresa: Autopraonica Zagrepčanka, Savska 41, Zagreb; radno vrijeme: 7-16h ili prema dogovoru.

Autopraonica i vulkanizerski servis nalaze se u sklopu garaže poslovnog objekta Zagrepčanka. Više od dva desetljeća rada i na tisuće zadovoljnih korisnika potvrda su naše kvalitete i predanog rada. Godine iskustva i partnerstva kako s pojedinačnim korisnicima tako i s brojnim renomiranim privatnim i javnim tvrtkama potvrda su profesionalnog rada i pružanja usluga u pranju automobila te vulkanizerskim uslugama. Sva pranja obavljamo isključivo ručno uz korištenje ekološki prihvatljivih i bio-razgradivih sredstava za pranje i čišćenje. Briga i održavanje vaših automobila naš je posao!

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA TERMINA 2 dana unaprijed telefonskim putem 0992233080 ili putem e-maila autopraonicazagrepcanka@gmail.com!