Slatka priča o vrhunskim tortama! Slastičarnica Slatki Snovi u Zagrebu izrađuje torte u obliku knjige za pričesti i krizme za do 40 osoba u čak 12 različitih okusa i to za samo 399 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Torta je namijenjena za 35 do 40 osoba (dimnezija torte 40x28cm)! Odaberite jedan od ukusa! Preuzimanje na adresi: Ul. Ulderika Donadinija 32A, 10090, Zagreb ili moguća dostava za Zagreb za samo 30 kn! Iskoristivost kupona do 20.12.20.!

Okusi torte koji možete birati su: čokolada parfe, parfe vanilija čokolada, parfe vanilija, parfe 3 vrste čokolade, bananko, nugat, kinder, oreo, kokos sacher torta od naranče ili čokoladna torta.


Obiteljska priča s tradicijom i mnogo entuzijazma po Vašim željama i naputcima izradit će baš svaku željenu tortu u obliku i veličini! Prateći novitete u svijetu slastičarstva kao i trendove uvijek su u korak s modernim i inovativnim tehnikama.


U slastičarnici Slatki snovi sve slastice rade se isključivo s domaćim i svježim namirnicama, u izradi se ne koriste nikakvi aditivi i arome. 
Torte su sa šlagom, a uz nadoplatu od 100 kn mogu biti sa tičino masom
U cijenu je uključen natpis na torti, a dodatni ukrasi se nadoplaćuju (cijena na upit)


ODMAH nakon kupnje kupona rezervacija na br.tel. 095 / 816 1134 ili 091/ 199 3293 minimalno 3 dana ranije, uz KOD i ID kupona po primitku.