Dezinfekcija ozonom za stanove, kuće, poslovne prostore, ugostiteljske objekte, frizerske i kozmetičke salone... za samo 350 kn uz Dezinfekciju plus u Zagrebu! Ubija i sve viruse, bakterije...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zajedno u borbi protiv COVID-a 19 i u misiji zaštite zdravlja uz dezinfekciju i sterilizaciju ozonom! Ponuda vrijedi za prostore i objekte do 120m2 × 2.5m visine ili 100m2 x 3m visine te isključivo za Grad Zagreb! Kupon vrijedi do 20.12.2020.

Sačuvajte svoje zdravlje, zdravlje svoje obitelji, zdravlje starijih i zdravstveno ugroženih i zdravlje osoba s kojima dolazite u kontakt! Učinite sigurnim svoj životni i radni prostor!

Primarnu ulogu u dezinfekciji okoline i površina ima OZON. Zahvaljujući svom oksidacijskom djelovanju, ozon se koristi kao baktericidno i fungicidno sredstvo te sredstvo za borbu protiv virusa* (Protokol broj 24482 od 31.7.1996. – Ministarstvo zdravstva Republike Italije – EU*), ali i kao odstranjivač neugodnih mirisa u prostoru. 

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNO kontaktirati broj +385 (0)1 5494 453 radi dogovora oko dolaska na lokaciju i obradu koja traje cca 1,5 - 2,5 sata! 

Ponuda vrijedi za prostore i objekte do 120m2 × 2.5m visine ili 100m2 x 3m visine! Za prostore i objekte većih dimenzija nazvati broj 01 8000 813 radi kupnje i spajanja više kupona!

Ponuda vrijedi za Grad Zagreb!

Za razliku od drugih sustava za dezinfekciju, ozon djeluje brzo i na širok spektar mikroorganizama, pri čemu ne zagađuje okolinu, ne ostavlja talog niti izbjeljuje te prodire u sve dijelove prostorije omogućujući potpunu pokrivenost prostora.

Dokazano učinkovit u borbi protiv: 

● Gram-pozitivnih bakterija
● Gram-negativnih bakterija
● Protozoe
● Mikro-organizama koji stvaraju spore
● Virusa bez i sa zaštitnom ovojnicom (COVID 19, influenza, HIV, hepatitis, itd.)

Dodatne prednosti korištenja ozona:

● ne koristi kemijske tvari
● ne oslobađa kemijske ostatke
● ukoliko se upotrebljava u skladu s uputama, ne izaziva nikakve kontra indikacije
● nakon 20 minuta pretvara se u kisik
● koristi se i za dezinfekciju vode jer ne ostavlja nikakav miris ili okus

Sustav dezinfekcije ozonom je automatiziran. Ne uzrokuje koroziju tretiranih površina, a osim što dezinficira zrak, neutralizira neugodne mirise te uklanja grinje, stjenice i komarce te suzbija nastanak plijesni. Za vrijeme tretmana i dezinfekcije važno je da ljudi i životinje nisu prisutni u prostoriji, ujedno je poželjno ukloniti i biljke jer ih tretman dezinfekcije dugoročno slabi.

Kako bi se spriječilo širenje infekcije u unutarnjim prostorima i pojedinim objektima potrebno je kontinuirano provoditi dezinfekciju površina i cjelokupnog unutarnjeg prostora. Ovo je jedna od najvažnijih uputa nadležnih, stručnih institucija u borbi protiv pandemije i širenja infekcija. Kontinuirana provedba dezinfekcije unutarnjeg prostora za mnoge je djelatnosti i poslovne subjekte obvezujuća. 

Nikada prije zaštita našeg i tuđeg zdravlja nije imala ovako presudan faktor.