Doživljaj grada Zagreba uz bezbrižan odmor! 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe u B & B Sky na glavnom zagrebačkom Trgu već od samo 649 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U prolazu ili na odmoru, ne propustite ponudu 3 ili 4 noćenja u šarmantnom B & B Sky s pogledom na glavni zagrebački trg! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2020.

B&B Sky smješten je na zapadnoj strani Trga bana Josipa Jelačića u srcu Zagreba i pružit će Vam bezbrižan odmor dok istražujete i upoznajete ljepote glavnoga grada...

Cijeli smještaj spaja retro i moderan dizajn te pruža poseban šarmantan ugođaj s prekrasnim pogledom na centar grada.

 

Sve sobe imaju privatne kupaonice sa sušilom za kosu i ručnicima.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti isključivo na mail bbskyzagreb@gmail.com, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na 0914561000 ili bbskyzagreb@gmail.com!

Popijte kavu na popularnoj Tkalčićevoj ulici, uživajte u domaćim proizvodima i namirnicama tržnice Dolac, napravite obilazak Gornjega grada (katedrala, Kamenita vrata, Trg sv. Marka, Muzej prekinutih veza, Strossmayerovo šetalište...), spustite se uspinjačom na Ilicu i krenite u šoping na Cvjetnom trgu ili šetnju romantičnim Zrinjevcem... 

Uputite se bezbrižno u avanturu gradom Zagrebom na čijem se svakom uglu nalazi neka zanimljivost, povijesna priča, legenda ili sadržaj za svačiji ukus (i okus :).