Ljepota za žene sa stavom u kozmetičkom salonu Anubis u Rijeci! Počastite se sa 15 tretmana popularne i učinkovite maderoterapije u trajanju 45 minuta uz vrtoglavih 85% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedna od najboljih metoda za oblikovanje tijela, rješavanje celulita i masnoća te poticanje cirkulacije! Kupon vrijedi do 31.12.2020.

Maderoterapija predstavlja posebnu masažu, kod koje upotrebljavamo drvene valjke za otklanjanje celulita i preoblikovanje tijela. 

Maderoterapiju danas upotrebljavamo za otklanjanje bolova, opuštanje, oblikovanje tijela i modeliranje kože tijela i lica. Kod izvođenja maderoterapije upotrebljavamo različite oblike valjaka, različite veličine, koji su iz različitih vrsta drveta, koji je bio podvržen intenzivnom procesu sušenja i finih zaključnih procesa.

Trajanje tretmana 45 minuta!

Maderoterapija je prirodna i neinvazivna metoda. Za preoblikovanje tijela se kod maderoterapije koriste različiti drveni instrumenti (valjci, zdjelice, lopatice), sve je ovisno od problema na kojem radimo (otklanjanje celulita, podizanje stražnjice, otklanjanje masnog tkiva). Prednost maderoterapije su prirodni, drveni instrumenti, koji ne uzrokuju alergične reakcije na koži.

Sa maderoterapijom utječemo na poticanje mikro cirkulacije, poticanje limfe, masne stanice, vezno tkivo – fasciju, vanjski izgled kože i otklanjanje celulita.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na broj 095 3842 226 uz KOD i ID sa kupona!